Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:212, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Rīdzinieces triumfē futbolā

Par Latvijas II olimpiādes uzvarētājām futbolā šodien kļuva Rīgas pilsētas futbolistes. Otro vietu izcīnīja Saldus komanda, bet uz pjedestāla zemākā pakāpiena kāps Gulbenes futbolistes.

Rīdzinieces turnīru aizvadīja ļoti pārliecinoši nevienā spēlē tā arī neielaižot vārtus. Turpmākajās vietās futbola turnīrā ierindojās Valmieras un Jēkabpils rajona, kā arī Jūrmalas pilsētas komandas. Jūrmalnieces ieņēma sesto vietu, jo Liepājas komanda tika diskvalificēta.

Latvijas II olimpiāde. Futbols sievietēm

Vieta Pilsēta / rajons
1. Rīga
2. Saldus rajons
3. Gulbenes rajons
4. Valmieras rajons
5. Jēkabpils rajons
6. Jūrmala

, 2008-06-15 15:58, pirms 16 gadiem
Kur bildes???
, 2008-06-17 22:35, pirms 16 gadiem
"Rīdzinieces turnīru aizvadīja ļoti pārliecinoši nevienā spēlē tā arī neielaižot vārtus."-ko var melo un slavet,pret Gulbeni ielaida vienus varts..
8

Olimpiāde noslēgusies negaidīti spoži

Latvijas sporta svētki - Latvijas II Olimpiāde Ventspilī, kas sākās 13. jūnijā ar atklāšanas ceremoniju un reti grandiozu uguņošanu, noslēgusies ar trim Latvijas rekordiem un lielisku olimpiešu sniegumu.
12

Olimpiādes turnīrā vīriem uzvar Ventspils

Latvijas II Olimpiādes basketbola turnīrā vīriem par uzvarētājiem kļuva Ventspils komanda, kas strīdu un emociju pilnā mačā ar 85:64 apspēlēja Jelgavu.
13

Kopsavilkums: Otrā diena

Noslēgusies otrā Latvijas II Olimpiādes diena. Vislielāko pārsteigumu sagādājusi ventspilniece Inna Poluškina, 3000 kavēkļu skrējienā labojot Latvijas rekordu, kas līdz šim piederēja Poļinai Jeļizarovai.