Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1303, Did:0, useCase: 3

Bukmeikeri par LO2011 favorītiem uzskata profesionāļus

Bukmeikeri par LO2011 favorītiem uzskata profesionāļus
Betsafe bukmeikeru favorīti cīņā par Latvian Open Main Even titulu

Latvian Open 2011 pokera čempionāts rit pilnā sparā. Divi titula īpašnieki jau noskaidroti un šodien pl. 12:00 tiks uzsākts sērijas galvenais turnīrs, kura uzvarētājs vasarā brauks uz Lasvegasu, lai piedalītos World Series Of Poker.

Šodien cīņu par čempiona aproci uzsāks arī Latvijas izlases hokejisti Lauris Dārziņš un Miķelis Rēdlihs, kā arī lielāka daļa no zināmākajiem un labākajiem Latvijas pokera profesionāļiem. Betsafe.com ir parūpējies par to, lai gan pokera, gan sporta totalizatora cienītājiem būtu iespēja prognozēt čempionāta uzvarētāju.

Vai Latvijas pelnošākais live turnīru spēlētājs Kaspars “Skolotājs” Renga (17.00) beidzot tiks pie Latvijas pokera kārotākās balvas? Vai arī tomēr Vitālijs “Zavor” Zavorotnijs (10.00), spožākā Latvijas tiešsaistes pokera zvaigzne, pierādīs, ka ne velti Betsafe ir izvēlējies viņu kā favorītu, un spēs apspēlēt visus pārējos turnīra dalībniekus? Bet varbūt tomēr mūs visus sagaida pārsteigums un Lauris Dārziņš spēs parādīt, ka viņa talants ir vienlīdz spēgīcs gan uz ledus, gan pie pokera galdiem? Bukmeikeri gan viņa un Miķeļa Rēdliha izredzes pārāk augstu nevērtē – likmes izmaksas koeficients abiem 200.00.

Ja jums ir savi favorīti, dodieties uz Betsafe.com un izvēlies savu uzvarētāju.

Informācija par spēlētājiem:

1. Vitālijs Zavorotnijs – vairāku lielu tiešsaistes turnīru uzvarētājs. Izcīnīto naudas balvu summa jau tuvojas miljonam.
2. Eduards Kudrjavcevs – viens no Latvijas jaunās pokera paaudzes zināmākajiem spēlētājiem, kuram ir liela pieredze kā arī panākumi tieši turnīru spēlē.
3. Kaspars Renga – Latvijas pokera pionieris un regulārs lielo klātienes turnīru dalībnieks. Šā gada EPT Deauville posma 5. vietas ieguvējs.
4. Juris Osns – regulārs dažādu klātienes turnīru dalībnieks. Otrā vieta Latvijas pelnošāko klātienes turnīru pokera spēlētāju sarakstā.
5. Juris Bonders – Latvijas pokera dzīvā leģenda. Latvian Open 2011 Heads Up turnīra uzvarētājs.
6. Miķelis Rēdlihs – viens no labākajiem un tehniskākajiem Latvijas hokejistiem. Vairāku Rīgas Dinamo pokera turnīru uzvarētājs. Ļoti bīstams, ja rokās tam kārtis 7 un 2.
7. Lauris Dārziņš – Miķeļa cīņu biedrs un Latvijas hokeja fanu mīlulis. Jau daudzkārt pierādījis, ka ir lielisks pokera spēlētājs, gan Rīgas Dinamo turnīros, gan arī televīzijas pokera šovos.

Betsafe.com likmes vari apskatīt šeit

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-04-05 11:48, pirms 13 gadiem
100%, ka uzvarēs kāds "neprofesionālis".

     [+] [-]

, 2011-04-06 16:29, pirms 13 gadiem
200% uzvarēs tas kam kārtis kritīs (ja nebūs muļķis)!