Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1303, Did:0, useCase: 3

LO2011 Heads Up čempions Juris “Students” Bonders

LO2011 Heads Up čempions Juris “Students” Bonders
Juris Bonders

Vakar vēlu naktī noslēdzās pirmais Latvijas Heads Up pokera cempionāts, un par tā uzvarētāju kļuva viens no zināmākajiem un pieredzējušākajiem Latvijas pokera spēlētājiem Juris “Students” Bonders.

Finālā Juris tikās ar vēl vienu Latvijas pokera pro Artūru “Mjasorubku” Jegorovu, kur divu, aizraujošu maču gaitā Juris guva virsroku, un tika pie čempiona aproces, kā arī 3,500 latu lielas naudas balvas.

Latvian Open Heads Up turnīrs pulcināja ļoti spēcīgu spēlētāju sastāvu, un, lai gan turnīrā piedalījās tikai 25 spēlētāji, čempiona noskaidrošanai bija nepieciešamas divas dienas, kas no spēlētājiem prasīja lielu izturību.

Atgādinām, ka šodien tiek aizvadīts Latvian Open 2011 6-max turnīrs, kurā par čempionu aproci cīnās vairāk kā 50 spēlētāju gan no Latvijas, gan arī tādām valstīm kā Igaunija, Lietuva, Norvēģija.

Visi interesenti tiek laipni lūgti nākt uz Royal Casino Tērbatas 73 pavērot turnīra norises gaitu klātienē. Svarīgākajiem jaunumiem ir iespējams sekot arī ar twitter starpniecību - twitter.com/pokerslatvija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-04-05 10:26, pirms 13 gadiem
viens no pirmajiem pokera spēlētājiem Latvijā. Labāku čempionu grūti iedomāties. HU ir viņa lauciņš