Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:455, Did:0, useCase: 3

Latvijas sieviešu lakrosa izlase ar uzvaru sāk Eiropas čempionātu

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas sieviešu lakrosa izlase ar uzvaru sāk Eiropas čempionātu
Latvijas sieviešu lakrosa izlase pirms došanās uz Eiropas čempionātu. Foto no komandas Facebook profila

Ar uzvaru Izraēlā notiekošo Eiropas čempionātu otrdien iesāka Latvijas sieviešu lakrosa izlase, kas ar rezultātu 10:7 (3:2, 3:1, 2:3, 2:1) uzveica Itāliju.

Latvijas izlase mačā tā arī neļāva pretiniecēm iegūt vadību, izšķirošo pārsvaru iegūstot brīdī, kad no 2:2 tika iemesti četri vārti pēc kārtas.

Latvijas labā divus vārtus guva Valērija Druzjaka, abas reizes izceļoties izšķirošā izrāviena laikā, kā arī Estere Urbančika.

Apakšgrupu turnīra turpinājumā Latvija spēkosies arī ar Nīderlandi, Norvēģiju un Šveici.

Eiropas čempionātā, kas notiks līdz 25. jūlijam, startē 16 spēcīgākās Eiropas komandas. Latvijas izlases augstākais sasniegums ir astotā vieta 2015. gada Eiropas čempionātā. Savukārt 2017. gadā latvietes guva 17. vietu pasaules čempionātā. Aprīlī Latvijas sieviešu izlase spēcīgā konkurencē izcīnīja ceturto vietu pārbaudes turnīrā Jelgavā.

     [+] [-]

, 2019-07-16 18:30, pirms 5 gadiem
Varēja jau uzrakstīt kāds ir nolikums EČ. Cik iziet no grupas, kā noris PO stadija?