Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:455, Did:0, useCase: 3

Svētdien tiks noskaidroti Latvijas čempioni lakrosā

Andrejs Siliņš

Svētdien, 15. jūnijā no plkst. 11:00, Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā, noslēgsies Latvijas čempionāts lakrosa vīriešiem, un tiks noskaidrota šī gada labākā komanda. Finālā par bronzu spēlēs "Mītava/LLU" un RJTC un par zeltu cīnīsies "Druva dynamite" un "Archer Lacrosse".

Par iekļūšanu finālā sacentās piecas Latvijas klubu komandas – Druva dynamite, Mītava/LLU, RJTC, Archer Lacrosse, Rīga, aizvadot 2 posmus, 6 spēļu sabraukumus un izspēlējot 16 spēles. Finālā iekļuva 4 labākās komandas no kopvērtējuma tabulas.

Regulāro sezonu ar uzvarām visās spēles, kā arī uzvaru pār Mītavas/LLU komandu čempionāta pusfinālā (rezultāts 23:3), noslēdza Druva dynamite komanda. Kā otrie pusfinālā startēja Archer Lacrosse ar 5 uzvarām 7 spēlēs, kas čempionāta pusfinālā pārspēja RJTC komandu ar rezultāts 9:4. Bronzas finālā sacentīsies Mītava/LLU komanda, kas regulāro sezonu noslēdza ar 2 uzvarām 7 spēlēs un RJTC komanda ar tādu pašu uzvarēto/zaudēto spēļu bilanci. Pusfināla spēlēs neiekļuva Rīgas komanda, kuri čempionātam pievienojās tikai pavasara posmā un neizcīnīja nevienu punktu.

Pēc spēlēm notiks labāko trīs komandu apbalvošana. Noslēgumā tiks pasniegtas individuālas balvas komandu labākajiem spēlētājiem. Kā katru gadu čempioni iegūs savā īpašumā ceļojošo kausu.
Spēles tiks translētas portālā un TV kanālā sportacentrs.com

Latvijas čempionāta tabula: REZULTATI

LLF organizētais Latvijas čempionāts notiek kopš 2007.gada. Piecas reizes uzvarējis LK "Druvas Dynamite" un divas reizes - LK "Rīga".

Informāciju sagatavoja
Ieva Opoļska
LLF komunikācijas speciāliste