Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:455, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Mammoth" otrā uzvara, "Roughnecks" - zaudējums

"Mammoth" otrā uzvara, "Roughnecks" - zaudējums
Kolorado "Mammoth"
Foto: instagram.com/nll/

Aizvadītajā naktī tika izspēlētas Nacionālās lakrosa līgas (NLL) otrās spēļu nedēļas cīņas un šoreiz pie spēlēšanas tika astoņas komandas. Savukārt pie pirmajām uzvarām – trīs komandas.

Lai arī NLL sezona sākās jau pagājušonedēļ, pirmajā spēļu kārtā tika aizvadīti vien divi mači, tāpēc tagad, otrajā kārtā daudzām komandām bija sezonas atklāšanas cīņas.

Viena no šīm komandām bija Bufalo "Bandits", kuri tikās ar Kalgari "Roughnecks", kuri savau sezonu sāka jau nedēļu iepriekš, tiesa, ar zaudējumu, tāpēc bija motivēti reabilitēties par iepriekšējo neveiksmi. Tiesa, motivācija šoreiz nepalīdzēja, jo ļoti sīvā cīņā ar 10:9 uzvaru izcīnīja "Bandits". Individuāli šajā mačā vislabāko sniegumu parādīja Deins Dobijs, kurš "Roughnecks" komandas rindās guva septiņus (2+5) punktus.

Savukārt pie otrās uzvaras tika Kolorado "Mammoth", kuri otrajā nedēļā tika galā ar Ročesteras "Knighthawks" ar 16:14. Savukārt Džordžijas "Swarm", pēc zaudējuma pirmajā cīņā, prata atgūties un izcīnīt pirmo uzvaru šosezon – 12:7 pret Toronto "Rock". Savukārt par lielāko uzvaru parūpējās Jaunanglijas "Black Wolves", kuri ar 17:7 izrādījās pārāki pār Vankūveras "Stealth".

Pēc divām spēļu kārtām rezultatīvākais līgas spēlētājs ir Kolorado pārstāvis Adams Džonss, kurš ir izcēlies ar 15 (7+8) punktiem. Viņš ir arī labākais vārtu guvējs. Savukārt Jaunanglijas komandas spēlētājs Pets Sonderss ir rezultatīvākais lakrosists starp tiem, kuri šajā sezonā ir aizvadījuši tikai vienu spēli, jo jau pieminētajā uzvarā pār Vankūveru viņš izcēlās ar deviņiem punktiem – četriem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

NLL, 2. nedēļa

ViesiMājniekiRezultās
RockSwarm7:12
RoughnecksBandits9:10
MammothKnighthawks16:14
Black WolvesStealth17:7

NLL 2016. gada sezona

Austrumu divīzija

VKomandaSUZ
1.New England Black Wolves110
2.Buffalo Bandits110
3.Georgia Swarm211
4.Rochester Knighthawks101
5.Toronto Rock101

Rietumu divīzija

VKomandaSUZ
1.Colorado Mammoth220
2.Saskatchewan Rush110
3.Vancouver Stealth101
4.Calgary Roughnecks202

Izmantotie resursi:
Home Page | National Lacrosse League


Lakrosa foto ar ilustratīvu nozīmi. Foto: llf.lv

Rīgā aizvadīts pirmais LČ sabraukums lakrosā, Zepam seši vārti

Svētdien tika aizvadīts pirmais Latvijas 6 pret 6 lakrosa čempionāta sabraukums. Spēlētāji tikās Rīgas Pļavnieku pamatskolā, kur visas dienas garumā sacentās vairākās vecuma grupās, lai noskaidrotu spēcīgāko.
Foto: Team Latvia Lacrosse

Latvijas U21 lakrosa izlasei 19. vieta pasaules čempionātā

LETA. Latvijas U-21 vīriešu izlase sestdien Īrijā svinēja uzvaru pasaules U-21 čempionāta spēlē un noslēdza meistarsacīkstes 19.vietā.
Latvijas U21 vīriešu lakrosa izlases ekipējums priekš PČ Īrijā. Foto: Facebook/2022 Men's U21 Lacrosse World Championship
1

Latvijas U-21 lakrosa izlase pasaules čempionātu noslēgs ar cīņu par 19.vietu

LETA. Latvijas U-21 vīriešu lakrosa izlase piektdien piedzīvoja neveiksmi Īrijā notiekošajā pasaules U-21 čempionātā un noslēgs meistarsacīkstes ar cīņu par 19.vietu.