Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:455, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Latvijas lakrosa klubi atzīstami startē turnīrā Polijā

Latvijas lakrosa klubi atzīstami startē turnīrā Polijā
Publicitātes foto

Divi Latvijas lakrosa klubi - „Archer Lacrosse” un „Riga Griffins” – piedalījās Polijas pilsētā Vroclavā notiekošajā lakrosa turnīrā Silesia Cup 2018. „Archer Lacrosse” sastādīja konkurenci vīriešu komandu starpā, bet „Riga Griffins” startēja ar 3 komandām – vīriešu, sieviešu un jauniešu sacensībās.

„Archer Lacrosse” triumfēja turnīrā, uzvarot visās apakšgrupas spēlēs, kā arī pusfinālā un finālā. Grupu turnīrā tika uzvarētas komandas no Polijas, Austrijas, Vācijas, kā arī viena starptautiska mix komanda. Pusfinālā papildlaikā tika pieveikta Dānijas izlase, bet finālā arī mājinieki no Vroclavas.

„Riga Griffins” puiši arī uzvarēja savā grupā, pieveicot komandas no Polijas, Dānijas, kā arī vienu starptautisku mix komandu. Turpinājums gan tik labs neizdevās, vispirms pusfinālā papildlaikā zaudējot mājiniekiem no Vroclavas, bet spēlē par 3.vietu – Dānijas izlasei. Kopvērtējumā ieņemot 4.vietu.

Turnīra simboliskajā izlasē iekļuva Kristaps Lācis (labākais vārtsargs) un Gatis Zeps (vērtīgākais spēlētājs) no „Archer Lacrosse”, kā arī Kaspars Rudzinskis (labākais uzbrucējs) no „Riga Griffins”.

VKomanda
1Archer Lacrosse
2Kosynierzy Wrocław
3Danish Lacrosse National Team
4Riga Griffins
5Vienna Monarchs
6Gottingen Lacrosse
7The Muppets International
8AZS Legion Katowice
9The Blue Devils
10Grom Warszawa

„Riga Griffins” meitenes grupā uzvarēja visās 4 spēlēs, apspēlējot komandas no Polijas un Ungārijas, kas deva iespēju uzreiz nokļūt finālā. Finālā gan piedzīvots zaudējums pret komandu no Polijas un kopvērtējumā iegūta otrā vieta.

VKomanda
1Poznań Hussars Ladies
2Riga Griffins
3Kosynierki Wrocław
4Budapest Lacrosse
5Polish Mix Team

Jauniešu konkurencē piedalījās 3 komandas no Polijas, Latvijas un Krievijas. Komandas izspēlēja 2 kārtas, katra ar katru izspēlējot 2 reizes. „Riga Griffins” jaunieši uzvarēja visās spēlēs un uzvarēja visā turnīrā kopumā.
Turnīra simboliskajā izlasē iekļuva Krists Zālītis (labākais vārtsargs), Ralfs Ābols (labākais aizsargs), Renārs Audze (labākais uzbrucējs).

VKomanda
1Riga Griffins Youth
2Moscow Bulldogs Youth LC
3Kosynierzy Juniorzy

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Lācis
Greencarrier Freight Services Latvia
Latvia Lacrosse


Lakrosa foto ar ilustratīvu nozīmi. Foto: llf.lv

Rīgā aizvadīts pirmais LČ sabraukums lakrosā, Zepam seši vārti

Svētdien tika aizvadīts pirmais Latvijas 6 pret 6 lakrosa čempionāta sabraukums. Spēlētāji tikās Rīgas Pļavnieku pamatskolā, kur visas dienas garumā sacentās vairākās vecuma grupās, lai noskaidrotu spēcīgāko.
Foto: Team Latvia Lacrosse

Latvijas U21 lakrosa izlasei 19. vieta pasaules čempionātā

LETA. Latvijas U-21 vīriešu izlase sestdien Īrijā svinēja uzvaru pasaules U-21 čempionāta spēlē un noslēdza meistarsacīkstes 19.vietā.
Latvijas U21 vīriešu lakrosa izlases ekipējums priekš PČ Īrijā. Foto: Facebook/2022 Men's U21 Lacrosse World Championship
1

Latvijas U-21 lakrosa izlase pasaules čempionātu noslēgs ar cīņu par 19.vietu

LETA. Latvijas U-21 vīriešu lakrosa izlase piektdien piedzīvoja neveiksmi Īrijā notiekošajā pasaules U-21 čempionātā un noslēgs meistarsacīkstes ar cīņu par 19.vietu.