Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:299, Did:0, useCase: 3

Feidipīda gēns (10)

Līdz Rīgas maratonam 17 dienas!

Tere!

Acīmredzot ir vērts dažam manam daiļrades cienītājam vēlreiz precizēt par maniem mērķiem/pieredzi/sagatavotību utt., saistībā ar Rīgas maratonu.
1. Pēdējo reizi esmu skrējis vidusskolā (piespiedu kārtā), tas ir pirms kādiem 20 gadiem.
2. Man NEKAD nav paticis skriet!
3. Mans tuvākais mērķis (17.05.2009) nav noskriet ne maratonu, ne pusmaratonu. Mērķis ir noskriet vairāk par 5km.
4. Arī ātrums man nav svarīgs.
5. Attiecībā par fizisko sagatavotību gribu oponēt Parazutim, kurš mēģina apgalvot, ka mana kopējā fiziskā sagatavotība ir ļoti vāja. Vajadzētu jau nu gan saprast, ka pēc skriešanas nevar noteikt indivīda fizisko sagatavotību.
6. Vēlams būtu atcerēties arī par maniem hobijiem - pirmajā blogā tie bija uzskaitīti. Viens no tiem - brīvdienās mīlu iedzert kopā ar draugiem...
Viss augstāk minētais ir liriska atkāpe, bet nu pie vakar paveiktā.
Pēc tās spēles, kurā pieauguši vīrieši dzenā melno pankūku pa ledus virsmu, ķēros pie saviem ikdienišķajiem 4km. Pirmo reizi savā īsajā skriešanas vēsturē ausīs iestiprināju muzīku. Feini.
Tuvojoties finišam domāju, ka varbūt būtu vērts pielikt vēl kādu km klāt, bet neatradu sevī motivācijas spēku. Fiziskais likās, ka pietiek. Nolēmu šodien pielikt 1km, lai būtu 5km. Man vēl ir 16 dienas, lai līdz lielajam maratonam treniņā noskrietu 10 km. Ja man tas izdosies, būšu gandarīts.

P.s. Vakar Esportā paspēju izlasīt par E.Gulbja kontraktu ar Adidas. (dīvani, bet raksts Esportā par Gulbja miljona nopelnīšanu un līgumu ar Adidām pazuda pavisam drīz un vairs nav atrodams...). Vai Jums neliekas, ka es individuālos līgumus neatstrādātu labāk??? Atkal otrā kārta, atkal vecā dziesma... (http://esports.lv/teniss/29042009-romas_turnirs_gulbim_beidzas_2_karta) Bēdu ieleja.
OK, lai jau paliek. Skriešu ka es savās melajās ar sarkano zoli. Un arī pretsmēķēšanas medikamentu ražotājiem netaisos lūgties, ja jau viņi tik akli*.

Mīļie draugi, es jau laicīgi atvainojos, ka garajās brīvdienās būšu bez "tīkla", jo dzīvošos pa laukiem tiešā jūras tuvumā un mēģināšu paskraidīt gar jūriņu. Līdz ar to, nākamais mans "posts" visticamāk būs tikai otrdien.
Priecīgus svētkus!

------------------

- Esmu atvērts individuālo sponsoru piedāvājumiem (ekipējums, farmācija, uztura bagātinātāji, prēmijas utt) par to pieminot izmantoto produktu/preču nosaukumus un manas sajūtas tos lietojot.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-30 12:44, pirms 15 gadiem
lai veicas, bet ielāgo, ka pa jūras smiltiņām skriet ir grūtāk

  +1 [+] [-]

, 2009-04-30 12:57, pirms 15 gadiem
Bet esot labs treniņš pa smiltīm, ne velti tā skrien arī mūsu Jeļena P.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-30 13:15, pirms 15 gadiem
āris spāre rakstīja: Bet esot labs treniņš pa smiltīm, ne velti tā skrien arī mūsu Jeļena P.
Otrdien pastāstīšu kā ir darīt TO smiltīs.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-30 13:27, pirms 15 gadiem
payton rakstīja: Otrdien pastāstīšu kā ir darīt TO smiltīs.
no savas pieredzes varu pateikt (vairaakus gadus katru gadu basketbola nometne pie juuras) ka ir ljoti forshi skriet, atsvaidzina veejinjsh un ja skrien tuvu juurai kur smiltis cietas ir pat ljoti OK.
veel forshi ir paskriet 4-5cm dziljumaa jau pa uudeni, bet uudens vareetu buut ka ir par aukstu un peedas atsaldeesi

  +1 [+] [-]

, 2009-04-30 14:12, pirms 15 gadiem
pie jūriņas patiešām ir forši darīt TO, tikai smiltis lien visās vietās.
Kā Tu vakar vakarā varēji ar tādu pilnu kuņģi pavilkties? Man katra spēle ir pārbaudījums uz litrāžu. Un pēc hoķa sekoja basis un futene. Kompleksais vakars, kas ļoooti nogurdina.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-30 14:25, pirms 15 gadiem
76 rakstīja: pie jūriņas patiešām ir forši darīt TO, tikai smiltis lien visās vietās.
Kā Tu vakar vakarā varēji ar tādu pilnu kuņģi pavilkties? Man katra spēle ir pārbaudījums uz litrāžu. Un pēc hoķa sekoja basis un futene. Kompleksais vakars, kas ļoooti nogurdina.
No kā man vajadzēja būt pilnam kuņģim? Bez basīša un futenes + snūkera arī es nepaliku