Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1509, Did:0, useCase: 3

Konkurss: "Right Guard" EuroBasket 2011 prognozes

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sportacentrs.com sadarbībā ar „Right Guard” piedāvā konkursu, kas veltīts 2011.gada Eiropas čempionātam basketbolā vīriešiem. Prognozē visu 90 maču iznākumus, izsaki prognozes par Latvijas maču punktu skaitu un saņem balvas no konkursa rīkotājiem. Lai veicas!

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

Lai varētu piedalīties konkursā Jums jābūt reģistrētam portāla Sportacentrs.com lietotājam. Ja neesat reģistrēts portāla lietotājs, spiediet ŠEIT, lai reģistrētos. Ja jums rodas problēmas ar reģistrēšanos, lūdzu, ziņojiet par problēmām, rakstot uz e-pastu janisc@sportacentrs.com .

Kā norisināsies konkurss?

Konkurss "Right Guard" Eurobasket 2011 prognozes portālā Sportacentrs.com norisināsies no 19.augusta līdz 18.septembrim. Konkursa shēma vienkārša – jāprognozē visu Eiropas čempionāta spēļu uzvarētāji. Kopumā būs 90 spēles. Pareizās atbildes vērtība uz katru jautājumu būs viens punkts, tāpēc šoreiz pārsteigumu sajutējiem nebūs tik lielas priekšrocības. Katra jautājuma atbildēšanas termiņš būs vismaz 12 stundas (atkarīgs no spēļu kalendāra plānošanas), tāpēc jāseko uzmanīgi konkursa norisei un jaunajiem jautājumiem. 18.augustā tiek publicētas pirmās 12 spēles, kuru prognzēšanas termiņš ir 31.augusts. Nākamās spēles publicēsim 31.augustā. Savas prognozes varēsiet mainīt līdz pat katras spēles sākuma laikam.

Uzsākot spēli katram dalībniekam ir jāatbild uz diviem papildjautājumiem – „Kura komanda kļūs par Eurobasket 2011 čempioni?” un „Cik punkti tiks gūti Eurobasket 2011 finālspēlē?”, kā arī jānorāda savs tālruņa numurs. Svarīgi! Atbildes uz papildjautājumiem Jums jāieraksta uzsākot spēli un tās nevarēsiet mainīt. Atbildes uz papildjautājumiem ir obligātas – ja tās nenorādīsiet, tad arī atbildes uz pamatjautājumiem netiks ieskaitītas!

Bez jau trīs pieminētajiem papildjautājumiem būs vēl pieci papildjautājumi, kuros jāieraksta, cik punkti tiks gūti katrā no piecām Latvijas komandas spēlēm (abu komandu punktu kopsumma). Visi, kuri pareizi uzminēs šo punktu skaitu (katrai spēlei atsevišķi), saņems pārsteiguma balvu – vienam dalībniekam „Right Guard” dāvana, pārējiem SA+ pieeja vienam mēnesim.

Kā noteiks uzvarētājus?

Katru dienu pēc basketbola spēļu uzvarētāju noteikšanas tiks atjaunoti kopvērtējuma rezultāti, bet īstos uzvarētājus zināsim tikai pēc visu jautājumu apkopošanas. Ja konkursa noslēgumā vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits, tad visu izšķirs atbilde uz papildjautājumiem (priekšroka pirmā papildjautājuma atbildei, pēc tam otrā). Ja arī ar papildjautājumu palīdzību neizdosies noskaidrot precīzu vietu sadalījumu, tad augstāku vietu ieņems tas, kuram būs garāka pareizo atbilžu sērija.

Kādas ir balvas?


Pie balvām kopumā tiks 30 dalībnieki. Pirmo desmit vietu ieguvēji saņems lielo „Right Guard” dāvanu komplektu, kurā ietilpst „Syoss” šampūns; „Syoss” matu želeja; „Right Guard” dušas želeja un „Right Guard” dezodoranta rullītis. Otro desmit vietu ieguvēji saņems mazo „Right Guard” dāvanu komplektu („Right Guard” dušas želeja un „Right Guard” dezodoranta rullītis), bet viss pirmais divdesmitnieks saņems SA+ pieeju vienam mēnesim. „Right Guard” mazo dāvanu komplektu saņems vēl desmit konkursanti, kuri tiks noteikti izlozes kārtībā (starp tiem, kuri būs ieguvuši vismaz 10 punktus). Uzvarētāju saraksts tiks publicēts portālā Sportacentrs.com 19. septembrī, un visi uzvarētāji saņems arī ziņu personīgās vēstules veidā portālā. Veiksmi konkursā!

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti

  +6 [+] [-]

, 2011-08-19 21:24, pirms 13 gadiem
Var redzet ka Latvija ir krize. Agrak balvas bija vertigakas.

  +1 [+] [-]

, 2011-08-19 22:23, pirms 13 gadiem
Handsome Man rakstīja: Var redzet ka Latvija ir krize. Agrak balvas bija vertigakas.
agrak bija arii poh uz balvam ,galvenais uzvaret un piedalities .. es tikai nez vai piedalities bija galvenaks pa uzvaresanu bet vienalga

     [+] [-]

, 2011-08-19 22:33, pirms 13 gadiem
Handsome Man rakstīja: Var redzet ka Latvija ir krize. Agrak balvas bija vertigakas.
savulaik treknajos gados kad vinneeju esportaa konkursu, kuru sponsoreeja SEB, balvaa dabuuju 100 latus!

  +3 [+] [-]

, 2011-08-20 00:00, pirms 13 gadiem
Tāpat ļoti daudz naudas aiziet ikdienā visos šajos līdzekļos... Padomājiet cik ieekonomēsiet vinnējot tos!? Ja vien, protams, paši tos pērkat

  -3 [+] [-]

, 2011-08-20 14:32, pirms 13 gadiem
fufelis ne balvas...
Slēpts komentārs: W W E
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-08-23 12:53, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: balvā varētu būt kāda lietotāja māte, tad piedalītos, a tē, - laikam nē, pārāk liela slodze sanāks, piedalīties konkursā par šampūnu bet balva - atbilstoši basketbolam, dušā vienmēr noder
Ko saki par ideju, ka balvā jābūt arī tualetes papīram?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-08-23 15:26, pirms 13 gadiem
Jā ar balvām gan pašvaki prieks tik liela konkursa un tik daudz prognozēm!!

  +2 [+] [-]

, 2011-08-25 11:11, pirms 13 gadiem
Galvenajā balvā 1 šampūns, ko sadalīs pirmo 5 vietu ieguvēji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-08-31 08:58, pirms 13 gadiem
Dark_Side rakstīja: Balvas totāls s u d s . Tapec es nepiedalos!!!!
kuru interesē, ka nepiedalies? negribi, nepiedalies, nesmirdi
kurš gribēs - piedalīsies!

     [+] [-]

, 2011-08-31 16:46, pirms 13 gadiem
Iesaku: Lāčplēša alus dala biļetes uz LV izlases spēlēm Šauļos:
Lapas - draugiem.lv