Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Konkurss "Olympic Online olimpiskās bildes un prognozes" - 2.kārta (noslēgusies)

Sportacentrs.com sadarbībā ar „Olympic Online” piedāvā konkursu, kurā dalībniekiem vajadzēs atpazīt dažādus vasaras olimpisko spēļu laureātus, kā arī prognozēt dažādus notikumus Londonas olimpiskajās spēlēs. Labākie konkursanti saņems balvas no „Olympic Online”! Lai veicas!

ATBILDI ŠEIT

27.jūlijā Londonā startējušas vasaras olimpiskās spēles, kurā piedalās arī Latvijas komanda 45 sportistu sastāvā. Sportacentrs.com sadarbībā ar „Olympic Online” šī nozīmīgā sporta notikuma piedāvā konkursu, kurā Jums būs jāparāda sava erudīcija un prognozēšanas spējas. Kopumā konkursā piecas kārtas.

Katra konkursa kārta sastāvno viena olimpiskā medaļnieka (jebkurš no kādām no iepriekšējām vasaras olimpiskajām spēlēm) atminēšanas, piecu prognožu jautājumu atbildēšanas, ka arī viena papildjautājuma. Pirms piedalies – iepazīsties ar KONKURSA NOTEIKUMIEM!

2.kārtā (jāatbild līdz 1.augusta 22:30) jāatmin attēlā paslēptais sportists, jāatbild uz prognožu jautājumiem par 30., 31. jūlija un 1.augusta olimpiskajiem notikumiem, kā arī jāatbild uz vienu papildjautājumu. Atceries - prognozēt olimpiskos notikumus vari tikai tad, kad ierakstītas atbildes uz pirmajiem diviem jautājumiem. Atbildes uz pirmajiem diviem jautājumiem vairs nevarēsi mainīt, tāpēc atbildi uzmanīgi.



ATBILDI ŠEIT