Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1455, Did:0, useCase: 3

"La Conda" Eurobasket prognozēs precīzākais lietotājs vezis28

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Svētdienas vakarā ar Krievijas basketbolistu uzvaru noslēdzies EČ basketbolā sievietēm. Līdz ar to varam paziņot Sportacentrs.com un „La Conda” organizētā prognožu konkursa rezultātus. Veiksmīgākais 81 prognožu jautājuma kopvērtējumā izrādījās lietotājs vezis28, iekrājot 94.20 punktus.

EČ basketbolā sievietēm bija saistošs Latvijas līdzjutējiem, kā nekā tajā spēlēja arī mūsu komanda. Lai gan noslēgums nebija tik labs, kā sākumā šķita, tomēr arī 8.vieta Eiropā nav peļama. No mūsu komandas snieguma bija atkarīgs arī kopējais jautājumu skaits – beigās jautājumu kopskaits sasniedza 81. 54 no tiem bija par maču uzvarētājkomandām, bet 27 dažādas prognozes par mūsu komandas spēlēm.

Veiksmīgākais šajā prognožu maratonā izrādījās lietotājs vezis28, kura kontā 94.20 punkti. Pavisam nedaudz atpalika John un marex1, bet vēl nedaudz arī uldisjansons81, pernambucano un simcis15. Visi no labāko sešinieka tiks pie dāvanu komplektiem no „La Conda”, bet pirmo 20 vietu ieguvēji saņems SA+ pieeja vienam mēnesim.

Konkursa rezultāti
Konkursa jautājumi un pareizās atbildes

Ar pirmo sešu vietu ieguvējiem sazināsimies personīgo vēstuļu veidā, lai paziņotu par balvu saņemšanas kārtību, bet pārējiem novēlam veiksmi turpmākajos konkursos.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-07-04 08:03, pirms 13 gadiem
Nebūtu uz Jāņiem iestidzis trīsdienniekā un izlaidis divas kārtas, domāju būtu pirmais.....;-)))