Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1453, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

"Jacob's Creek" Vimbldonas spēlē uzvar lietotājs Laffy

Ar Novaka Džokoviča un Petras Kvitovas uzvarām noslēdzies Vimbldonas tenisa turnīrs, bet Sportacentrs.com un "Jacob's Creek" organizētajā Vimbldonas spēlē (prognožu konkursā) labākais izrādījies lietotājs Laffy.

Konkurss „Jacob's Creek” Vimbldonas spēle portālā Sportacentrs.com norisinājās no 13.jūnija līdz 3.jūlijam. Kopumā šajā laika periodā tika publicēti 50 jautājumi, daži zināšanu, bet lielākā daļa prognožu veida. Kopumā cīņās par „Jacob's Creek” sarūpētajām balvām iesaistījās 393 dalībnieki, bet pie balvām tiek labāko divdesmitnieks.

Veiksmīgākais šoreiz izrādījās lietotājs Laffy, aiz sevis atstājot pepe19 un JayZee. Viņi visi savā kontā iegūst „Jacob's Creek” sarūpētas Dāvanu kartes 30ls vērtībā uz restorānu „Carpe Diem”. 4.-6.vietu ieguvēji - fans366, zolīte un gimis tiks pie suvenīru komplekta no „Jacob's Creek”. Bet pirmo 20 vietu ieguvējiem tiks SA+ pieeja vienam mēnesim (no 4.jūlija līdz 4.augustam). Pirmo sešu vietu ieguvēji saņems ziņu personīgās vēstules veidā portālā, kurā informēsim par balvu saņemšanas kārtību.

Spēles rezultāti
Spēles jautājumi un pareizās atbildes