Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1696, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Noskaidroti visi uzvarētāji "Captain Morgan" kapteiņu spēlē

Vakar noslēdzās Eiropas čempionāts futbolā un līdz ar to arī viens no šim notikumam veltītajiem konkursiem – „Captain Morgan” kapteiņu spēle. Pēdējā 5.kārtā veiksmīgākais izrādījās lietotājs SAUSAIS76.

Euro 2012 laikā ar „Captain Morgan” atbalstu portālā Sportacentrs.com norisinājās konkurss, kura galvenā tēma bija komandu kapteiņi. Tajā dalībniekiem bija gan jāparāda savas zināšanas par šī turnīra komandu kapteiņiem, gan jāizsaka dažādas prognozes. Konkurss norisinājās piecās kārtās. Katras kārtas trīs labākajiem balvas pasniegs „Captain Morgan”. 1.vietai – „Captain Morgan” glāžu komplekts un divas biļetes uz festivālu „Summer Sound”, bet 2. un 3.vietai „Captain Morgan” T-krekls. Tāpat katrā kārtā pie divām biļetēm uz festivālu „Summer Sound” tiks vēl viens laimīgais, kuru noteiksim izlozes kārtībā.

Visi uzvarētāji noskaidroti!

1.kārtā pareizi uz visiem pieciem jautājumiem spēja atbildēt 12 lietotāji, tāpēc, lai noteiktu trīs uzvarētājus, talkā bija jāņem papildjautājums. Tā pareizā atbilde ir 64290 (tieši tik skatītāju apmeklēja Ukrainas un Zviedrijas maču). Līdz ar to pirmā vieta lietotājam kipaa, otrā ARTURA, bet trešā shnelga. Ceturto uzvarētāju izlozējām no visiem konkursa dalībniekiem – veiksme uzsmaidīja arnis30.

2.kārtā visus piecus jautājumus pareizi spēja atbildēt tikai viens dalībniekis - silverstar, kuram kārtas uzvarētāja tituls. Aiz viņa skuns1, kā arī tornis, kurš visprecīzāk no 10 dalībniekiem prognozēja skatītāju skaitu Anglijas un Zviedrijas mačā (pareizi – 64640). Ceturtais uzvarētājs šoreiz krista93, kuru noteicām ar izlozes palīdzību.

3.kārtā viens dalībnieks atbildēja pareizi uz visiem jautājumiem – 1.vieta ar 12.79 punktiem lietotājam matishels1. Otro vietu ieņem pongixl, kurš ieguva 11.29 punktus, bet trešā vieta, pateicoties precīzākajai atbildei uz papildjautājumu par skatītāju skaitu 19.jūnija mačos (pareizi 111710), tiek lietotājam man777. Ceturtais veiksminieks šajā kārtā ir insausti - to izlozējām no visiem kārtas dalībniekiem.

4.kārtā jautājumi dalībniekiem šķita itin viegli – 14 no visiem ieguva maksimālo punktu skaitu (13.01). Tāpēc uzvarētāju noteikšanai talkā bija jāņem papildjautājums – Cik skatītāju apmeklēs Euro 2012 ceturtdaļfināla spēli starp Anglijas un Itālijas komandām? Pareizā atbilde uz šo jautājumu ir 64340. Tuvākās atbildes uz šo jautājumu lietotājiem 4aliic (64640), igors (64897) un gunhars (65320), kuri arī saņems balvas no „Captain Morgan”. Ceturtais veiksminieks šajā kārtā ir Jānis Novikovs - to izlozējām no visiem kārtas dalībniekiem.

5. - noslēdzošajā – kārtā maksimālo punktu skaitu ieguva septiņi lietotāji, tāpēc vietu secības noteikšanai bija jāņem talkā papildjautājums - Kādu skaitli iegūsim, ja summēsim Euro 2012 finālspēlē izpildītos stūra sitienus, veiktos pārkāpumus un piešķirtās dzeltenās kartītes? Pareizi (35) uz šo jautājumu atbildēja lietotājs SAUSAIS76, kļūstot par kārtas uzvarētāju. 2.vietā šoreiz beerzinjsh (33), bet 3.fetrda (32). Kārtas veiksminieka statusā šoreiz lietotājs ward, kuru izlozējām no visiem kārtas dalībniekiem.

Ar visiem uzvarētājiem sazināsimies personīgo vēstuļu veidā!

Spēles 1.kārtas rezultāti
Spēles 2.kārtas rezultāti
Spēles 3.kārtas rezultāti
Spēles 4.kārtas rezultāti
Spēles 5.kārtas rezultāti