Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1382, Did:0, useCase: 3

Konkurss: marta "Patiesā viedokļa spēle"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sācies marts un sākusies jauna Betsafe.com "Patiesā viedokļa spēle". Arī šajā mēnesī prognozē dažādu spēļu iznākumus un saņem balvas no Betsafe.com un Sportacentrs.com. Lai saņemtu balvas, jāprognozē vismaz 30 spēļu iznākumi un sākuma kapitāls jāpapildina par vismaz 20 punktiem. Lai veicas!

Par spēli

Ikvienam Sportacentrs.com reģistrētam lietotājam katra kalendārā mēneša sākumā tiek piešķirti 100 “Patiesā viedokļa spēles” punkti. Mēneša laikā lietotājam ir iespēja veikt prognozes par dažādu sporta maču iznākumiem – par katru prognozēto spēli viens punkts tiks atskaitīts, bet, ja prognoze izrādīsies precīza, lietotājam tiks piesaistīts tāds punktu skaits, kāds bijis koeficients uz attiecīgo iznākumu. Jeb vienkāršāk – iespējams veikt vienu punktu vērtas likmes uz spēļu iznākumiem.

Marta „Patiesā viedokļa spēles” dalībnieki piedalās cīņā par balvām. Visi lietotāji, kuriem izdosies savu spēles kapitālu palielināt līdz vismaz 120 punktiem, saņems balvas no Betsafe.com un Sporta Avīze+ pieeju uz vienu mēnesi. Kopējais balvu fonds no Betsafe.com būs bonusi 200ls vērtībā. 100ls bonuss tiks sadalīti pirmo trīs vietu ieguvēju vidū (50ls pirmajai vietai, 30ls otrajai, bet 20ls trešajai vietai), bet 100ls bonuss tiks proporcionāli izdalīts uz visiem tiem dalībniekiem, kas iegūs vismaz 120 punktus. Respektīvi, ja mēneša kopvērtējumā 10 dalībnieki iegūs 120 punktus, tad pirmā vieta iegūs 60, otrā 40, trešā 30, bet 4.-10. pa 10 latu bonusam Betsafe.com kontā. Svarīgi – lai pretendētu uz balvām, mēneša laikā jāveic prognozes uz vismaz 30 spēlēm, bet cik tieši likmes veic - tas ir tavā ziņā! Svarīgi - marta kopvērtējumā tiks pieskaitītas spēles, kuras notiek sākot no 1.marta 00:00 līdz 31.marta 23:59. Respektīvi - ja prognozes veicāt jau februāra beigās uz marta spēlēm, tad šie rezultāti tiek pieskaitīti martā.

SVARĪGI! Mēneša kopvērtējumā balvas var saņemt tikai viens unikāls Betsafe.com lietotājs (IP adrese vai mājsaimniecība). Ja vairāki uzvarētāji norādīs vienu Betsafe.com lietotāja vārdu, tad balva tiks piešķirta  tikai vienam no tiem! Ja Betsafe.com radīsies aizdomas par  vairākiem lietotājvārdiem no vienas IP adreses vai mājsaimniecības, balva var netikt izmaksāta vispār.

Lai saņemtu balvu, lietotājam jābūt reģistrētam un pilntiesīgam Betsafe.com lietotājam jau uzsākot attiecīgā mēneša spēli!

Kā spēlēt spēli?

Sportacentrs.com labajā augšējā stūrī esam izveidojuši "Patiesā viedokļa spēles" informācijas logu. Tajā redzams jūsu punktu skaits, veikto prognožu skaits un prognožu skaits, kādu kopā nepieciešams veikt (30) par aktuālo mēnesi.  Ja ar peli uzbrauksi virsū šim informācijas logam, parādīsies papildus iespējas nokļūt uz prognožu veikšanas sadaļu, spēles kopvērtējumu un noteikumu aprakstu.

Skatījumā "Prognozes" iespējams pārlūkot savu veikumu attiecīgajā mēnesī - kā sekmējies līdz šim. Tāpat šeit iespējams veikt prognozes uz nākamajiem mačiem (martā vēl varēsiet apskatīt arī februāra prognozes).

Skatījumā "Kopvērtējums" redzēsi kā šomēnes veicies citiem spēlētājiem, kuri ir līderi, un kurā vietā esi tu (martā tur atradīsi linku arī uz februāra kopvērtējumu).

Tāpat veikt prognozes par spēļu iznākumiem varēsi Sportacentrs.com publicētajos rakstos, kas saistīti ar šīm spēlēm. Prognožu veikšanas bloks atradīsies rakstu nobeigumā. Lai veiktu prognozi, vien jānospiež uz kādu no iznākumu variantiem, turklāt zem katra no variantiem redzams, cik procenti Sportacentrs.com lietotāju to izvēlējušies.

ŠEIT vari apskatīt savas marta likmes un sekot līdzi saviem punktiem

Kad veikt prognozes, kādi mači tiks publicēti?

Prognozi par spēles iznākumu var veikt tikai pēc tam, kad mūsu sistēmā ir ievadīti mača dažādu iznākumu varbūtību koeficienti. Spēlei netiks piedāvāti visi mači no Betsafe.com klāsta, bet nozīmīgākie no tiem. Ja ir vēlme, lai mūsu sistēmā tiktu ievadīti kādi turnīri, lūdzu rakstiet ieteikumus uz epasta adresi janisc@sportacentrs.com - uzklausīsim vēlmes un, iespēju robežās pievienosim spēles.

     [+] [-]

, 2012-03-24 22:19, pirms 12 gadiem
Nav ieliktas visas NBA un NHL speles kas notiks sonakt. 1 NHL un 2 NBA. Lugums ielikt. Paldies.

     [+] [-]

, 2012-03-31 18:59, pirms 12 gadiem
Varetu ta ka ielikt ari Hornets - Lakers, kas saksies 22.30....

     [+] [-]

, 2012-04-01 23:44, pirms 12 gadiem
Portlendas ka ari Nuorleanas speles nav ieliktas. Sis 2 NBA speles iztrukst.