Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1692, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Konkursa "adidas Euro 2012 bildes un rezultāti" noteikumi

Sportacentrs.com sadarbībā ar „adidas” kosmētiku piedāvā konkursu, kurā dalībniekiem Jums būs jāparāda sava erudīcija dažādu futbolistu atpazīšanā, kā arī jāprognozē Euro 2012 maču rezultāti. Seši labākie konkursanti saņems balvas no „adidas kosmētikas”! Lai veicas!

Sportacentrs.com sadarbībā ar „adidas” kosmētiku piedāvā konkursu, kurā Jums būs jāparāda sava erudīcija dažādu futbolistu atpazīšanā, kā arī jāprognozē Euro 2012 maču rezultāti.

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

Lai varētu piedalīties konkursā Jums jābūt reģistrētam portāla Sportacentrs.com lietotājam. Ja neesat reģistrēts portāla lietotājs, spiediet ŠEIT, lai reģistrētos. Ja jums rodas problēmas ar reģistrēšanos, lūdzu, ziņojiet par problēmām, rakstot uz e-pastu janisc@sportacentrs.com .

Kā norisināsies konkurss?

Konkursam kopā būs 11 kārtas. Katrā kārtā būs jāatpazīst futbolists, kurš paslēpts aiz adidas kosmētikas fona (futbolists var nebūt Euro 2012 dalībnieks), jāprognozē Euro 2012 spēļu rezultāti (atkarībā no kārtas – viens līdz četri) kā arī uz vienu papildjautājumu, kurā vienmēr būs jāieraksta kāds skaitlis.

Katras kārtas jautājumi tiks publicēti atsevišķā rakstā. Kopumā tātad 11 raksti, kas tiks publicēti 7., 9., 11., 13., 15., 17., 20., 22., 25., 26. un 29. jūnijā. Katras kārtas bildes atminēšanai un rezultātu ievadei Jums būs dotas vismaz 24 stundas.

Cik precīzi jānorāda futbolista vārds un uzvārds? Kā jāievada prognozes?

Ierakstot atbildi, OBLIGĀTI jānorāda gan futbolista vārds, gan uzvārds. To varat rakstīt gan latviešu, gan angļu valodā. Atceries, ka šo atbildi nevarēsiet mainīt, tāpēc pirms saglabāšanas pārbaudi ievadīto atbildi! Euro 2012 spēļu pamatlaika rezultāti jāprognozē ievadot ciparus pie katras komandas. Ja kāds no lauciņiem netiks aizpildīts, tad šis jautājums skaitīsies kā neatbildēts.

Kā tiks skaitīti punkti?

Par katru atminēto futbolistu varēs iegūt 10 punktus, bet par prognožu jautājumu varēs iegūt 3, 1 vai 0 punktus. 3 punkti pienāksies, ja būs pilnīgi precīzi uzminēts gan spēles iznākums, gan rezultāts. 1 punktu saņemsiet, ja pareizi būs prognozēts spēles iznākums, taču rezultāts nebūs pareizs. Ja spēles iznākums nebūs prognozēts pareizi, tad punktus nesaņemsiet. Par papildjautājumu punkti netiks piešķirti, bet tas būs svarīgs katras kārtas uzvarētāja noteikšanai.

Kā noteiks uzvarētājus?

Konkursa uzvarētājus noteiksim gan katras kārtas ietvaros, gan apkopojot visu kārtu rezultātus (pēc katras kārtas beigām attiecīgā raksta komentāros tiks publicēts tā brīža kopvērtējums). Ja vienas kārtas ietvaros vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits, tad uzvarētāju noteiksim ar papildjautājuma palīdzību (nepieciešamības kārtā arī izloze). Kopvērtējumā pie vienāda punktu skaita augstāku vietu ieņems tas dalībnieks, kuram būs vairāk pareizo atbilžu futbolistu atminēšanā.

Kādas būs balvas?

Balvas uzvarētājiem būs no „adidas” kosmētikas. Pie tām tiks viens katras kārtas uzvarētājs, kā arī seši labākie kopvērtējumā. Veiksmi!