Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:252, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

ScoreFellas.lv piedāvā: NBA prognozes kopā ar "Wilkinson sword"

27. oktobrī sākas jaunā NBA sezona. ScoreFellas.lv ir sagatavojuši dāvanu visiem basketbola cienītājiem - prognožu turnīru „WILKINSON SWORD 200 Euro tūre”. Prognožu turnīrs norisināsies divus mēnešus, bet pie balvām tiks trīs labākie.

Lai piedalītos konkursā – spied šeit!

Konkursa shēma – dalībniekiem būs jāveic prognozes tikai par divu komandu spēlēm – pērnās sezonas čempioniem Sanantonio “Spurs” un Lebrona Džeimsa pārstāvēto Klīvlendas “Cavaliers”. Divu mēnešu laikā šīm komandām kopā paredzētas 65 spēles – tik prognozes Jums arī būs jāiesniedz. Konkurss noslēgsies 31.decembrī.

Dalībniekiem būs jāprognozē - ar cik punktu handikapu uzvarēs spēles izvēlētais favorīts? Ar precīziem konkursa noteikumiem vari iepazīties šeit!

Pirmā spēle, kas dalībniekiem būs jāprognozē – 29. oktobra mačs starp Sanantonio Spurs un Dalasas Mavericks. Iesniegt savu prognozi varēsiet 48 stundas pirms mača, taču piesakies konkursam jau tagad – ScoreFellas.lv Tev izsūtīs atgādinājuma epastu, ja būsi aizmirsis iesniegt prognozi.

Balvas. Trīs labākie prognozētāji saņems dāvanu kartes 100, 60 un 40 euro apmērā no
WILKINSON SWORD – skūšanās līdzekļi vīrietim. Dāvanu kartes varēs izmantot
sporta preču veikalā.

Seko līdzi NBA jaunumiem Sportacentrs.com un pierādi, ka esi labākais prognozētājs! Pievienojies ScoreFellas.lv!


, 2014-10-28 15:29, pirms 9 gadiem
Atkārtosimies vēlreiz - šis nav NBA turnīrs, bet gan Cavs un Spurs komandu turnīrs
, 2014-10-29 08:37, pirms 9 gadiem
Balvu fonds nedaudz smieklīgs, bet nu lai nu būtu
, 2014-10-29 08:40, pirms 9 gadiem
Balvu fonds pietiekoši labs, lai izraisītu lielāku interesi par NBA turnīru (..labi, par 2 komandu spēlēm)!! Cik tad var čīkstēt, draugi. Tagad ir pilns komplekts - konkursiņš gan par hokeju, gan par futbolu, gan par basketbolu.
, 2014-10-30 09:08, pirms 9 gadiem
Torni - pietiek pielīst!
, 2014-12-19 21:36, pirms 9 gadiem
newguy rakstīja: Torni - pietiek pielīst!
Nepielienu gan. Vienkārši man baigi nepatīk čīkstuļi, īpaši, ja nav pamata čīkstēšanai. Te cilvēki pūlas, lai padarītu mūsu dzīvi jautrāku, bet čīkstuļiem nekad nav labi!! (Starp citu, man baigi patīk konkursa dalībnieku izkārtojums tabulā.)
9

Noskaidroti SPORTLAND prognožu spēles uzvarētāji!

Līdz ar Tokijas olimpisko spēļu noslēgumu finišējis arī prognožu konkurss, kas portālā Sportacentrs.com norisinājās sadarbībā ar SPORTLAND. Trīs labākie prognozētāji, kā arī trīs izlozes veiksminieki saņems balvas no konkursa ģenerālsponsora!
1

Futbola konkursu uzvarētāji – lietotāji Stivs un Roberts Grotuss

Jūlija vidū ar Francijas komandas triumfu noslēdzās PK izcīņa futbolā. Paralēli turnīram portālā Sportacentrs.com norisinājās divi konkursi, kuros uzvaras laurus plūca lietotāji Stivs un Roberts Grotuss . Apsveicam!
10

Noslēgusies Bosch PČ 2018 prognožu spēle!

Apkopoti rezultāti konkursam, kas portālā Sportacentrs.com norisinājās pasaules hokeja čempionāta laikā – “Bosch PČ 2018 prognožu spēle”. Apsveicam uzvarētājus!