Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:252, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Prognozē "Dinamo" spēļu iznākumus kopā ar "Men Expert"!

Jau rīt jauno KHL sezonu uzsāks Rīgas „Dinamo” hokejisti Sanktpēterburgā tiekoties ar vietējo „SKA” komandu. Sportacentrs.com sadarbībā ar L'Oréal Paris "Men Expert" piedāvā prognožu trijās kārtās, kurā ir iespēja iegūt balvas no "Men Expert".

Jau šodien startē jaunā KHL sezona, bet Rīgas „Dinamo” hokejisti pirmajā cīņā dosies rīt, viesos spēlējot pret „SKA „ komandu. Jau vakar starts tika dots tik iecienītajai „Dinamo fantasy” spēlei, bet portālā Sportacentrs.com atradīsiet vēl kādu ar Rīgas „Dinamo” saistītu konkursu – „Men Expert hokeja eksperts”.

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti

Kas jādara, lai piedalītos konkursā „Men Expert hokeja eksperts”?

Lai varētu piedalīties konkursā Jums jābūt reģistrētam portāla Sportacentrs.com lietotājam. Ja neesat reģistrēts portāla lietotājs, spiediet ŠEIT, lai reģistrētos. Ja jums rodas problēmas ar reģistrēšanos, lūdzu, ziņojiet par problēmām, rakstot uz e-pastu janisc@sportacentrs.com .

Kā norisināsies konkurss?

Konkurss „Men Expert hokeja eksperts”portālā Sportacentrs.com norisināsies no 7. septembra līdz 3. oktobrim. Kopā konkursā būs trīs spēļu kārtas, katrā pa pieciem jautājumiem. Pirmās spēļu kārtas jautājumi tiks publicēti 7. septembrī, otrās kārtas jautājumi 16. septembrī, bet trešās kārtas – 26.septembrī. Katrā kārtā jums būs jāprognozē četru Rīgas „Dinamo” spēļu iznākumi, izvēloties vienu no četriem atbilžu variantiem, kā arī jāatbild uz sponsora jautājumu. Par katru pareizu atbildi saņemsiet vienu punktu. Atbildot uz jautājumiem, noteikti jāaizpilda arī pirmo divi lauciņi – atbildes uz papildjautājumiem par rīdzinieku gūtajiem un zaudētajiem vārtiem attiecīgajās spēlēs. Ja atbildes uz šiem jautājumiem nenorādīsiet, tad netiks ieskaitītas arī pārējās atbildes!

Kā noteiks uzvarētājus?

Pēc katra jautājuma atbildēšanas termiņa beigām tiks atjaunota rezultātu tabula. Par kārtas uzvarētāju kļūs tas dalībnieks, kurš būs ieguvis visvairāk punktus (maksimums 5). Ja vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits, tad visu izšķirs atbildes uz papildjautājumiem. Kā pirmā tiks vērtēta pirmā papildjautājuma atbilde, bet ja pēc tās vietu sadalījumu neizdosies noteikt, tad skatīsimies otrā papildjautājuma atbildi. Ja arī tās sakritīs, tad uzvarētāju noteiks ar izlozes palīdzību.Svarīgi! Uz papildjautājumiem Jums jāatbild līdz ar atbildēm uz pirmajiem spēles jautājumiem un šo atbildi nevarēsiet mainīt! Atbilde uz papildjautājumu ir obligāta – ja to nenorādīsiet, tad arī atbildes uz pamatjautājumiem netiek ieskaitītas! Katrā kārtā pie balvām tiks trīs labāko rezultātu autori. Kārtu rezultāti netiks summēti.

Kādas ir balvas?

Katras kārtas uzvarētājs saņems vīriešu kosmētikas komplektu un kosmētikas somu.

Mitrinošs krēms
Šis krēms ir ideāls enerģijas kokteilis jūsu ādai. Tā sastāvā ietilpstošais C vitamīns un kofeīns sniedz ādai dzīvības spēku, mazina noguruma un stresa izpausmes. Rezultātā āda iegūst ilgstoši veselīgu izskatu, kļūst gludāka un elastīgāka. Pateicoties aktīvās aizsardzības sistēmai, kas ir spēcīga nomierinoša sastāvdaļa, krēms palīdz stiprināt ādas dabisko izturību pret apkārtējās vides nelabvēlīgo iedarbību, kam āda pakļauta ikdienā. Mazina kairinājumu un velkošu sajūtu, kā arī nomierina ādu. 24 stundu ilga mitrinoša iedarbība.

Ledus atvēsinošs rullītis ādai ap acīm
Katru rītu palīdzi atmodināt nogurušas acis ar ledus atvēsinošo rullīti un tā atsvaidzinošo formulu, kas radīta, lai cīnītos pret tumšajiem lokiem un maisiņiem pret acīm. Stimulējoša rullīša masāža + atvēsinošs efekts: veicina drenāžu acu apvidū, tādējādi samazinot maisiņu parādīšanos. Atdzīvinošs kokteilis, kas bagātināts ar Peptido-Complex un vitamīnu C padara tumšos lokus gaišākus.

24 stundas mitrinošs balzāms pēc skūšanās
Balzāms pēc skūšanās nomierina un mitrina ādu. Bagātināts ar keramīdu 5, tā formula ir radīta, lai acumirklī nomierinātu ādu un atjaunotu tās dabīgo aizsargbarjeru. Āda ir mitrināta 24 stundas. Pastiprina ādas dabīgo pretestību. Aktīvā aizsardzības sistēma - spēcīga nomierinoša aktīvā sastāvdaļa - palīdz pastiprināt ādas dabīgo aizargspēju pret ārējās vides radīto kairinājumu. Pēc skūšanās tikai viens solis, un tava āda jūtas nomierināta un atguvusi komforta sajūtu.

Katras kārtas 2. un 3. vietas ieguvēji saņems Ledus atvēsinošo rullīti ādai ap acīm un kosmētikas somu.

Visi uzvarētāji saņems ziņu personīgās vēstules veidā portālā. Veiksmi konkursā un Rīgas „Dinamo” hokejistiem!

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti


, 2010-09-08 11:00, pirms 14 gadiem
Apskatās ko raksta.Tak nomainiet to Maskavas "Dinamo" pret Sibīrijas komandām.
, 2010-09-08 11:06, pirms 14 gadiem
zalais100 rakstīja: Apskatās ko raksta.Tak nomainiet to Maskavas "Dinamo" pret Sibīrijas komandām.
lieta dariita.. atvainojamies par neprecizitaateem..
, 2010-09-08 16:31, pirms 14 gadiem
Labs konkurss un beidzot arī praktiskas balvas!
, 2010-09-09 07:11, pirms 14 gadiem
kaadi meees tagad skaistulji buusim.
, 2010-09-10 07:58, pirms 14 gadiem
Pasakiet kā "Basille" ieguva 2 punktus,ja ir beigusies 1 spēle?Vispār šāda punktu sistēma ir ļoti netaisnīga.Neizšķirtu un uzvaru papildlaikā "Dinamo" ir prognozēt simtreiz grūtāk nekā SKA uzvaru pamatlaikā.Viens no, manis prāt,pareizākajiem variantiem ir totalizatora koeficienti.
9

Noskaidroti SPORTLAND prognožu spēles uzvarētāji!

Līdz ar Tokijas olimpisko spēļu noslēgumu finišējis arī prognožu konkurss, kas portālā Sportacentrs.com norisinājās sadarbībā ar SPORTLAND. Trīs labākie prognozētāji, kā arī trīs izlozes veiksminieki saņems balvas no konkursa ģenerālsponsora!
1

Futbola konkursu uzvarētāji – lietotāji Stivs un Roberts Grotuss

Jūlija vidū ar Francijas komandas triumfu noslēdzās PK izcīņa futbolā. Paralēli turnīram portālā Sportacentrs.com norisinājās divi konkursi, kuros uzvaras laurus plūca lietotāji Stivs un Roberts Grotuss . Apsveicam!
10

Noslēgusies Bosch PČ 2018 prognožu spēle!

Apkopoti rezultāti konkursam, kas portālā Sportacentrs.com norisinājās pasaules hokeja čempionāta laikā – “Bosch PČ 2018 prognožu spēle”. Apsveicam uzvarētājus!