Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:252, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Vasiļevskis nopelna 80 000 punktu, "I-pod" saņem lietotājs flipsider

Pirms sacensībām "Rīgas Kausi" lojalitātes programma "BalticMiles" izaicināja šķēpmetēju Vadimu Vasiļevski pārspēt Latvijas rekordu šķēpmešanā un par to saņemt 100 000 "BalticMiles" punktus. Lai gan rekords palika nelabots par sasniegto rezultātu Vadims nopelnīja 80 000.

Latvijas rekords ir 90.73 metri, bet "Rīgas Kausu" sacensībās Vadima tālākais metiens lidoja 85.12 metrus tālu, savukārt kopumā Vasiļevska šķēps lidoja pāri 80 metru robežai četras reizes. Sasniegtais rezultāts Latvijas rekordistam ļāva nopelnīt 80 000 "BalticMiles".

Arī portāla Sportacentrs.com lietotājiem bija iespēja iesaistīties cīņā par lielisku balvu – I-pod nano 16GB". Uzdevums bija prognozēt cik tālu lidos Vadima raidītais šķēps. Lietotājs flipsider precīzi paredzēja, ka Vasiļevska šķēps aizlidos tieši 85.12 metrus tālu, tādejādi viņš tiks pie "BalticMiles" sagādātās balvas.

"BalticMiles" ir pirmā daudzpartneru lojalitātes programma Baltijas valstīs. Tā tika atklāta 2009.gada oktobrī. "BalticMiles" piedāvā pelnīt punktus, iegādājoties aviobiļetes, viesnīcu pakalpojumus, SPA pakalpojumus, auto nomu, kino biļetes, smaržas un kosmētiku, dārglietas un rokas pulksteņus, dizaina priekšmetus, somas un koferus ceļošanai, bērnu mantas un 2700 cita veida preces un pakalpojumus. "BalticMiles" programma piedāvā arī iespēju ziedot punktus dažādiem labdarības projektiem.

Arī tu vari kļūt par "BalticMiles" lojalitātes programmas dalībnieku, piesakoties šeit: https://www.balticmiles.com/app/pr....
Plašāka informācija par "BalticMiles": Welcome to BalticMiles! - BalticMiles loyalty...


, 2011-06-06 11:40, pirms 13 gadiem
labriit
, 2011-06-06 11:59, pirms 13 gadiem
labriit
, 2011-06-06 12:49, pirms 13 gadiem
labs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
9

Noskaidroti SPORTLAND prognožu spēles uzvarētāji!

Līdz ar Tokijas olimpisko spēļu noslēgumu finišējis arī prognožu konkurss, kas portālā Sportacentrs.com norisinājās sadarbībā ar SPORTLAND. Trīs labākie prognozētāji, kā arī trīs izlozes veiksminieki saņems balvas no konkursa ģenerālsponsora!
1

Futbola konkursu uzvarētāji – lietotāji Stivs un Roberts Grotuss

Jūlija vidū ar Francijas komandas triumfu noslēdzās PK izcīņa futbolā. Paralēli turnīram portālā Sportacentrs.com norisinājās divi konkursi, kuros uzvaras laurus plūca lietotāji Stivs un Roberts Grotuss . Apsveicam!
10

Noslēgusies Bosch PČ 2018 prognožu spēle!

Apkopoti rezultāti konkursam, kas portālā Sportacentrs.com norisinājās pasaules hokeja čempionāta laikā – “Bosch PČ 2018 prognožu spēle”. Apsveicam uzvarētājus!