Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:252, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

"Sportland" "EuroBasket 2015" prognožu turnīrs sadarbībā ar "ScoreFellas"

"Sportland" "EuroBasket 2015" prognožu turnīrs sadarbībā ar "ScoreFellas"
Foto: SIPA/Scanpix

Rudens ir sēņu laiks, taču basketbola faniem laika sēņot nebūs, jo jau sestdien sāksies "EuroBasket 2015", kura ietvaros līdz 20. septembrim tiks aizvadītas 78 spēles.

Latvijas izlase pirmo maču aizvadīs 5. septembrī, plkst. 18:30, kad sacentīsies ar Beļģiju. Pēdējo reizi izlases tikās "EuroBasket 2013", kad beļģi uzvarēja ar 60:56 un aizlika mūsējiem kāju priekšā ceļā uz ceturtdaļfinālu. Kā Latvijas basketbola izlasei veiksies šoreiz, kad cīņas uzņemam savās mājās?

Veic prognozes "ScoreFellas" platformā, sacenties ar draugiem un citiem basketbola līdzjutējiem, un noskaidro, cik precīzi spēj prognozēt izlašu sekmes "EuroBasket 2015" laikā. Lai prognozēšana būtu vēl aizraujošāka, piedalies arī "Sportland" rīkotajā prognožu spēlē, kur precīzākie tiks atalgoti ar vērtīgām balvām.

Kopumā tiks izspēlētas piecas balvas. Turnīra pirmās, otrās un trešās vietas ieguvēji iegūs "Sportland" dāvanu kartes attiecīgi 100, 75 un 50 EUR vērtībā. Netiks ignorēts arī precīzākais Latvijas izlases prognozētājs – arī viņš tiks atalgots ar 50 EUR dāvanu karti. Visbeidzot, vēl 50 EUR dāvanu karte tiks izspēlēta starp visiem prognožu veicējiem, tā kā jo vairāk prognozes tiks veiktas, jo lielāka iespēja, ka kāda no tām būs veiksmīgā.

Prognožu turnīrā vari piedalīties pilnīgi bez maksas. Ja gribi sacensties tikai savā draugu lokā, tad šeit vari izveidot slēgto prognožu turnīru, kurā piedalīties varēs tikai Tevis izvēlēti cilvēki. Ar spēles noteikumiem un punktu uzskaites sistēmu vari iepazīties šeit. Prognozē spēļu iznākumus, seko līdzi EuroBasket 2015 jaunumiem un atbalsti Latvijas izlasi šajā turnīrā! Lai veicas!


, 2015-09-04 10:07, pirms 9 gadiem
Sprotland spēle ir pieejama šeit #6 Spēlētājs - SPORTLAND
un citas prognožu spēles uz Eurobasket ir šeit: ScoreFellas
9

Noskaidroti SPORTLAND prognožu spēles uzvarētāji!

Līdz ar Tokijas olimpisko spēļu noslēgumu finišējis arī prognožu konkurss, kas portālā Sportacentrs.com norisinājās sadarbībā ar SPORTLAND. Trīs labākie prognozētāji, kā arī trīs izlozes veiksminieki saņems balvas no konkursa ģenerālsponsora!
1

Futbola konkursu uzvarētāji – lietotāji Stivs un Roberts Grotuss

Jūlija vidū ar Francijas komandas triumfu noslēdzās PK izcīņa futbolā. Paralēli turnīram portālā Sportacentrs.com norisinājās divi konkursi, kuros uzvaras laurus plūca lietotāji Stivs un Roberts Grotuss . Apsveicam!
10

Noslēgusies Bosch PČ 2018 prognožu spēle!

Apkopoti rezultāti konkursam, kas portālā Sportacentrs.com norisinājās pasaules hokeja čempionāta laikā – “Bosch PČ 2018 prognožu spēle”. Apsveicam uzvarētājus!