Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:366, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

8. maijā Rīgā notiks pirmais Baltijas karsējmeiteņu čempionāts

Šī gada 8.maijā plkst. 11:30 ar Biznesa augstskolas Turība atbalstu Olimpiskajā Sporta centrā norisināsies Latvijā pirmais Baltijas karsējmeiteņu čempionāts. Publiku priecēs karsējmeitenes no visas Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, lai uz deju grīdas sacenstos par Baltijas labākās karsējmeiteņu komandas titulu.

Čempionāta skatītājus un dalībniekus sagaida grandioza internacionāla karsējmeiteņu ballīte ar neskaitāmiem priekšnesumiem un konkursiem. Pasākuma laikā būs iespēja saņemt konsultācijas no Max Factor vizāžistiem, kuri iepazīstinās ar jaunākajām make-up tendencēm. Skatītājiem ieeja pasākumā bez maksas.

Ja Tava komanda vēl nav pieteikusi dalību čempionātam, to var paspēt izdarīt līdz 1. maijam pa e-pastu cheerchampionship@gmail.com. Dalības maksa no komandas - Ls 20.

Visas karsējmeiteņu komandas cīnīsies par galveno balvu - titulu „Baltijas labākā karsējmeiteņu komanda”, kā arī iespēju savā īpašumā iegūt čempionāta kausu un balvas no atbalstītājiem. Pirmo trīs vietu ieguvējas dalīs galvenās balvas – ceļojumu visai komandai no Eurolines, sporta apakšveļas komplektu no Adidas, Max Factor īpašo kosmētiku.

Noslēgumā visus Baltijas Karsējmeiteņu čempionāta dalībniekus sagaida oficiālais afterparty klubā Essential, lai kārtīgi relaksētos pēc garās dienas un iesildītu vasaru vēl karstākos ritmos.

Sīkāk ar čempionāta nolikumu vari iepazīties turiba.lv.

Čempionātu organizē Biznesa augstskolas Turība Studējošo pašpārvalde sadarbībā ar Latvijas Karsējmeiteņu asociāciju.

Informāciju sagatavoja:
Andra Ašmane


, 2010-04-23 13:06, pirms 14 gadiem
Laižam uz ballīti! Ko tad meičas vienas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-04-23 13:58, pirms 14 gadiem
vistraumatiskākais sporta veids pasaulē
, 2010-04-23 14:20, pirms 14 gadiem
76 rakstīja: vistraumatiskākais sporta veids pasaulē
It sevišķi afterparty!!!
5

Baltijas labākās karsējmeitenes sacentīsies Laura Reinika vadībā

Šī gada 4. jūnijā Olimpiskajā Sporta centrā norisināsies jau otrais un Baltijā vienīgais Baltijas Karsējmeiteņu čempionāts. Vienuviet pulcēsies labākās karsējmeitenes no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, lai sacenstos par Baltijas labākās karsējmeiteņu komandas titulu.

Arī šogad cīņa par Baltijas labākās karsējmeiteņu komandas titulu

Šī gada 4. jūnijā ar „Subaru” oficiālā izplatītāja Latvijā „Ad Rem auto” un Biznesa augstskolas „Turība” atbalstu Olimpiskajā Sporta centrā norisināsies jau otrais un Baltijā vienīgais Baltijas Karsējmeiteņu čempionāts. Arī šogad čempionāta organizatori sola grandiozu internacionālu karsējmeiteņu ballīti ar neskaitāmiem priekšnesumiem un konkursiem Baltijas labāko karsējmeiteņu izpildījumā.
Foto: Mārtiņš Sīlis
13

Arī "Lauvas" meklē karsējas

Tāpat kā citu Latvijas basketbola klubu vadības, arī "Liepājas Lauvas" savā mājaslapā izsludinājuši pieteikšanos uz komandas karsējmeiteņu atlasi.