Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

"Capitals" un NHL nesodīs Kuzņecovu par atrašanos blakus narkotikām

Ints Megnis
Ints Megnis

"Capitals" un NHL nesodīs Kuzņecovu par atrašanos blakus narkotikām
Jevgeņijs Kuzņecovs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība, kā arī Vašingtonas "Capitals" komanda piektdien vienlaicīgi izplatīja paziņojumu saistībā ar krievu uzbrucēju Jevgēņiju Kuzņecovu, paužot, ka nesodīs viņu par atrašanos līdzās kokaīna lietošanai.

Pirmdien sociālos medijus sasniedza video rullītis, kurā Kuzņecovs bija redzams, sēžot pie galda, uz kura atradās divas līnijas ar pulverveida vielu un sarullēts dolārs. Krievu uzbrucējs šajā laikā nepieskārās uz galda esošajiem priekšmetiem. Zināms, ka video uzņemts pērn Lasvegasā pēc "Capitals" uzvaras Stenlija kausa izcīņā.

"Tikāmies ar Jevgēņiju, lai apspriestu video, kas cirkulē sociālajos medijos. Esam vīlušies ar viņa klātbūtni šajā video, tomēr pieņemam viņa skaidrojumu un atvainošanos par sevis nostādīšanu neveiklā situācijā," teikts "Capitals" paziņojumā. "Jevgēņijs ir lielisks spēlētājs un sagaidām, ka viņš mācīsies no šīs pieredzes."

Tikmēr pats Kuzņecovs uzsvēra, ka nekad savā mūžā nav lietojis narkotikas, bet atvainojās "Capitals" vadībai, komandas biedriem, līdzjutējiem un visiem citiem.

Savukārt NHL komisāra vietnieka Bila Deilija paziņojumā teikts, ka līga izmeklēšanā nav konstatējusi nekādus pārkāpumus, līdz ar to uzskata, ka šī lieta ir slēgta.

Pagājušajā nedēļas nogalē Kuzņecovs palīdzēja Krievijas izlasei izcīnīt trešo vietu pasaules čempionātā. Savukārt NHL sezonā viņš regulārajā turnīrā 76 spēlēs izcēlās ar 21 precīzu metienu un veica 51 rezultatīvu piespēli. Pēc tam Stenlija kausa izcīņā Vašingtonas komanda zaudēja jau pirmajā kārtā, noliekot čempionu pilnvaras.

  -1 [+] [-]

, 2019-05-31 21:48, pirms 5 gadiem
Kuznecovam melna sezona,narkotikas tad alus🤣