Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Ķēniņš: "Nospēlējām divus periodus, trešajā sākām atkāpties"

Ķēniņš: "Nospēlējām divus periodus, trešajā sākām atkāpties"
Ronalds Ķēniņš. Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja izlase trešdien savu atbalstītāju priekšā ar 2:4 atzina Krievijas valstsvienības pārākumu. Pēcspēles intervijā ar portālu Sportacentrs.com Latvijas izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš norādīja, ka trešajā periodā sākās panika un tika pieļautas vairākas kļūdas, kas liedza noturēt pirmā perioda iekrāto divu vārtu pārsvaru.

"Vairākiem spēlētājiem šogad šī bija pirmā pārbaudes spēle izlasē. Kāds vairāk, kāds mazāk, taču daļa spēlētāju nav spēlējuši ilgu laiku – pietrūka pieredzes," atzina Ronalds Ķēniņš.

Pēc sekmīgām 40 minūtēm Latvijas spēle pajuka un trešajā periodā tika ielaisti trīs vārti. "Nospēlējām divus periodus, trešajā sākām atkāpties, ieslēdzās panika. Sākām zaudēt uz zilajām līnijām, atkāpāmies un devām viņiem iespēju spēlēt savu spēli. Krievijas izlasē spēlē augsta līmeņa spēlētāji un mēs nedrīkstam atļauties pret viņiem šādi spēlēt. Šodien saņēmām bezmaksas mācību."

Lai arī spēlē tika piedzīvota neveiksme, arēnā valdīja iespaidīga atmosfēra. “Atgriezties mājās un spēlēt savu atbalstītāju priekšā vienmēr bijis patīkami, vienmēr bijusi vēlme pierādīt, ka varam cīnīties ar jebkuru komandu. Pats šosezon kopumā esmu spēlējis kā pa kalniem, taču šobrīd esmu labā fiziskā formā un jūtos labi,” stāstīja Ķēniņš.

Runājot par maiņas partneriem, Ķēniņš apstiprināja, ka šājā uzbrukuma virknējumā ir iejuties: “Pagaišgad jau paspēju uzspēlēt ar Ābolu, šogad mums ir pievienojies Dzierkals. Jāieskrienās. Vajag dot mums laiku iespēlēties. Kopumā esam labā noskaņojumā, redzēs kā būs tālāk.”

Rakstu sagatavoja Sportacentrs.com Jauno žurnālistu akadēmijas dalībnieks.

  +2 [+] [-]

, 2019-04-25 08:43, pirms 5 gadiem
No malas skatoties 1. un 3. periodam nav ne vainas. 3. piemēram bija daudz momentu un bija uzbrukumi. Izgāššanās bija 2. periodā, kad, šķiet, ne reizi ripa netika pieturēta uzbrukuma zonā.

     [+] [-]

, 2019-04-25 15:02, pirms 5 gadiem
Tad Balceru liks citā maiņā tomēr?

     [+] [-]

, 2019-04-25 18:25, pirms 5 gadiem
Tas, ka rakstu sagatavojis jaunais reportieris, nedod portālam tiesības publiskot kaut ko tik drausmīgu kā PAGĀJŠGAD