Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Balinskis: "Neieskaitītie vārti komandai deva enerģijas lādiņu"

Balinskis: "Neieskaitītie vārti komandai deva enerģijas lādiņu"
Uvis Balinskis. Foto: Raimonds Birkenfelds, lhf.lv

Latvijas hokeja izlase ceturtdien revanšējās par vakardienas zaudējumu, izraujot uzvaru pagarinājumā pret Krieviju (2:1). Sportacentrs.com pēcspēles intervijā valstvienības aizsargs Uvis Balinskis atzinīgi izteicās par jaunajām formām.

"Man uzvara nozīmē daudz, jo vienmēr gribas krievus vinnēt. Vienalga kāds sastāvs nāk pretī Krieviju uzvarēt tas ir kaut kas liels." Pagarinājumā izšķirošos vārtus pēc Uvja Balinska piespēles guva izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš. Pēc uzvaras aizsargs atzina, ka noteikti jāskatās pēcspēles video, jo jāanalizē visas kļūdas.

Latvijas izlasei izdevās uzlauzt pretinieku cietoksni 53. minūtē, kad vārtus mazākumā pēc saspēles ar Gintu Meiju guva Ronalds Ķēniņš. "Nebiju pārsteigts, ka Latvija guva vārtus mazākumā. Komandas biedri labi nospēlēja. Arī mazākumā tādi momenti ir jāizmanto."

Divas minūtes vēlāk vārtus izdevās gūt arī Robertam Bukartam, bet tiesnesis tos neieskaitīja. "Neieskaitītie vārti komandai deva enerģijas lādiņu. Es domāju, ka tas nospēlēja mums par labu, jo mēs iemetām un varējām gūt vēl vārtus," sacīja 22 gadus vecais aizsargs.

"Pēc Boba Hārtlija ierašanās vairāk piestrādājam pie detaļām. Lielākā daļa izlasē ir vismaz trešo gadu, tāpēc daudzi jau zina, kas ir jādara." Latvijas izlasei abās pārbaudes spēlēs pret Krieviju neizdevās realizēt nevienu vairākumu. "Neesam iespēlējušies. Vairākumu tikai vienu dienu trenējām, tāpēc turpināsim trenēt to un tad jau arī būs goli."

Balinskis izteicās atzinīgi par šī gada izlases formām. "Ļoti skaistas formas. Man patīk tas, ka tiek izcelti novadi. Domāju, ka šie ir skaistākie krekli kādos esmu spēlējis. Neatceros kādu labāku kreklu."

Rakstu sagatavoja Sportacentrs.com Jauno žurnālistu akadēmijas dalībnieks.

     [+] [-]

, 2019-04-26 05:36, pirms 5 gadiem
Protams ka skaisti! Gan spēle gan krekli!