Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Ķēniņš: "Var redzēt, ka augam. Gribam pierādīt, ka esam liela valsts"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ķēniņš: "Var redzēt, ka augam. Gribam pierādīt, ka esam liela valsts"
Ronalds Ķēniņš. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas izlase pasaules čempionātu pabeigusi desmitajā vietā, jo pēdējā spēlē izdevās atspēlēties un ar 4:1 pārspēt Norvēģiju. Punktu sešas minūtes līdz beigām pielika Ronalds Ķēniņš, kurš savāca atlēkušo ripu un iemeta tukšā stūrī. Viņš pauda prieku par komandas progresu.

"Ir labs noskaņojums – pasaules čempionātu pabeidzām uz pozitīvas nots. Zinājām, ka esam aizvadījuši labu turnīru, tāpēc negribējām izgāzties. Izgājām un pierādījām, ka esam laba komanda," teica Ronalds Ķēniņš, kuram precīzais metiens pret norvēģiem bija otrais vārtu guvums – vēl izdevās izcelties atklāšanas spēlē pret Austriju.

"Labi jutos. Atpūtos, izgulējos astoņas stundas, pozitīvā noskaņojumā iznācu ārā uz spēli. Galu galā jāpabeidz sezona uz pacilājošas nots," par vakar piedzīvotā zaudējuma pret Zviedriju aizmiršanu izteicās uzbrucējs. "Ja godīgi, šodien par to baigi nedomāju. Bija momenti, kad varējām izraut uzvaru pret zviedriem. Pieļāvām dažas kļūdas, bet kopsummā nokapājām ļoti labi. Pietrūka tas, lai hokeja dievs būtu nostājies mūsu pusē."

"Var redzēt, ka mēs visi kopā augam. Ar katru gadu spēlējam arvien labāk un labāk. Redzam – ja spēlēsim tikpat labi un turpināsim augt, tad tālu tiksim," apņēmību pauda Ķēniņš, kurš laukumā pavadīja 15:21 minūti un izdarīja divus metienus pa vārtiem. Viņš kā galveno lietu, kas šajos gados augusi visvairāk, izcēla komandas garu. "Visi ģērbtuvē – kāda ir enerģija, kāds gribasspēks ir visiem. Gribam pierādīt, ka esam liela valsts."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-05-22 01:06, pirms 5 gadiem
Ķēniņa priekšā paklanos, noņemu cepuri, nometu to zemē un uzlieku kāju!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-05-22 10:56, pirms 5 gadiem
Spēles kvalitāte Latvijas izpildījumā, kā arī stabilitāte cīņās pret favorītiem nav sagadīšanās. Aizvadītās spēles spilgti liecina, ka varam cīnīties pasaules TOP 6 izlasēm ka līdzīgs ar līdzīgu un gan pienāks Latvijas diena, kad paveiksim nevirs brīnumu, bet darbu, kas priecēs visu Latviju.

Atskats uz aizvadīto pasaules čempionātu mūsu Latvijas izlases izpildījumā,- kāds raksts šajā vietnē :

Neliels atskats uz Latvijas izlases dalību ...

     [+] [-]

, 2019-05-22 12:40, pirms 5 gadiem
Jus vаrаt maksаt par 50 % mazак pаr еlекtroеnergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu – https://cuu.su/latmk Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!

     [+] [-]

, 2019-05-22 14:12, pirms 5 gadiem
Sāk sakāpt galvā.

     [+] [-]

, 2019-05-22 14:13, pirms 5 gadiem
carin_ramento_121544109050607 rakstīja: Jus vаrаt maksаt par 50 % mazак pаr еlекtroеnergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu – https://cuu.su/latmk Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!
Baigi labi, klausies.