Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Autors: MachimoI

Latvijas valstsvienībai iespēja kvalificēties 2022. gada Olimpiskajām spēlēm

Kamēr rēķinām procentiedaļas tikt uz ceturtdaļfinālu, garām paslīdējis kāds būtiskāks jautājums

Ja IIHF nemaina Olimpiādes formātu, ir reāla iespējamība, ka Ķīnai netiks automātiski piešķirta vieta OS.

Uz to norāda:
1) Ķīnas gandrīz-izlidošana uz 5. divīziju, kur spēlē Meksika, Gruzija un līdzīga kalibra valstis, tātad nav pietiekama progresa hokeja programmai. Koreja 3 gadus pirms OS jau bija kvalificējusies 2. divīzijai un tur bija konkurētspējīga. Ja atceramies, tad arī pār Koreju tobrīd bija viegla šaubu ēna.
2) jebkāda info un oficiāla paziņojuma trūkums no IIHF pretēji visiem iepriekšējiem gadiem, kas norāda uz apzinātu vilcināšanos ar lēmuma pieņemšanu.

Ja Ķīna nedabū automātu, tad OS visdrīzāk kvalificējas arī 9. vietas īpašniece IIHF reitingā.

Uz Korejas OS tika ņemts vērā reitings 3 gadus pirms OS. Respektīvi, 2019. gada IIHF reitingam vai 20. gada reitingam var būt līdzīga loma.

Līdz ar to ir jāaplūko pašreizējā situācija reitingā pirms PČ punktu pieskaitīšanas:
9. Norvēģija 2025 punkti
10. Latvija 2005
11. Slovākija 2000

Lai iekļūtu top 9, mums ir jāfinišē augstāk gan par Slovākiju, gan Norvēģiju.

Tātad rītdien ar vienu aci skatāmies ne tikai Šveices spēli, bet arī fanojam par Dānijas uzvaru pamatlaikā pret Slovākiju.

Ja piepildās šie daudzie nosacījumi un gadījumā, ja nu mani minējumi un zīlēšana biezumos piepildās, tad arī punkts pret zviedriem mums var noderēt.


, 2019-05-20 11:20, pirms 5 gadiem
dzēs ārā un neblamējies, Ķīna spēlēs OS! jau nolemts gadu atpakaļ!
, 2019-05-20 11:41, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: dzēs ārā un neblamējies, Ķīna spēlēs OS! jau nolemts gadu atpakaļ!
Kurā vietā? Nekur neatradu info, slovāki par to pašu raksta.
, 2019-05-20 11:49, pirms 5 gadiem
, 2019-05-20 11:58, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: https://www.iihf.com/en/events/2018/wm/news/3146/china-set-for-olympic-ice-hockey
Paldies par linku. Visdrīzāk esmu sapisies meistarībā, bet pieļauju iespēju, ka ĶTR varētu paši atteikties. Tas gan nesaskan ar KHL komandas turpināšanu un pārējām ziņām. ĶTR izlases kontekstā spiež tieši uz ķīniešu izcelsmes spēlētājiem un randomā neaizraujas naturalizēt ziemeļamerikāņus, tā kā te būs totālu autsaideru gadījums jebkurā gadījumā.

Tad gaidām PČ beigas par kvalifikācijas sīkumiem un tad gan būs točna skaidrs viss
, 2019-05-20 18:48, pirms 5 gadiem
Kādu murgu tu te sadrukāji? Pat ja OS notiktu Taizemē (spēlē 3 līmeņus zemāk par Ķīnu), tad tik un tā Taizemei būtu automāts uz spēlēšanu OS
, 2019-05-20 21:59, pirms 5 gadiem
Te drīzāk vairāk jāskatās, kā būs ar tām Ķīnas OS un hoķi, kā tādu, jo Fāzeļs un SOK, tak runāja, ka ja nedabū vienošanos ar Betmenu un atkal nav NHL veču, var pārcelt hoķi uz vasaras spēlēm, lai NHL veči būtu brīvi. Vai uztaisīt OS hokeju par tādu pašu mēslu, kā OS futene - spēlē ziemā, bet u izlašu formātā. Nu vai vienkāŗši turpināsies Korejas variants.
, 2019-05-21 09:17, pirms 5 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Kādu murgu tu te sadrukāji? Pat ja OS notiktu Taizemē (spēlē 3 līmeņus zemāk par Ķīnu), tad tik un tā Taizemei būtu automāts uz spēlēšanu OS
Par Taizemes automātisku tikšanu uz ziemas OS hokeja turnīru es tik drošs nebūtu jo Taizeme nav hokeja tirgus un nevienam tas neinteresē, bet Ķīna jebkurā gadījumā tiks pie WC jo tas ir milzīgs tirgus jebkurā jomā un es esmu 100% pārliecināts ka NHL un SOK vienosies par NHL spēlētāju dalību Pekinas OS, jo NHL naudu māk skaitīt un Ķīnā ir ļoti daudz naudas ko NHL garām nelaidīs nekas dzīvē.

Korejas tirgus loģiski ka viņiem nebija interesants un tur pat NHL īsti nekādās sarunās neiesaistījās, tik vien cik spēlētāji paši tur pasprēgāja.
, 2019-05-21 09:18, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Te drīzāk vairāk jāskatās, kā būs ar tām Ķīnas OS un hoķi, kā tādu, jo Fāzeļs un SOK, tak runāja, ka ja nedabū vienošanos ar Betmenu un atkal nav NHL veču, var pārcelt hoķi uz vasaras spēlēm, lai NHL veči būtu brīvi. Vai uztaisīt OS hokeju par tādu pašu mēslu, kā OS futene - spēlē ziemā, bet u izlašu formātā. Nu vai vienkāŗši turpināsies Korejas variants.
OS futbola turnīrs nav nemaz tik zemē metams, tur nepiedalās tikai U21 vecuma džeki, bet katrā komandā var pieteikt šķiet 5 vai 6 vecākus spēlētājus un tur tās vietas bieži aizņem pasaules futbola zvaigznes.

Tā ka tik bēdīgi ar tur nav, vienīgais tas ka visa uzmanība nav uz futbolu kā tas ir lielajos futbola forumos un tāpēc tev liekas ka tas ir mēsls.
, 2019-05-21 12:40, pirms 5 gadiem
Tēmas turpinājums.

Ja šodien uzvaram norvēģus, OS kvalifikācijā spēlēsim pret Franciju, Itāliju un zemākās kvalifikācijas uzvarētāju. Ja zaudējam, pretī nāks Dānija.

Tātad šai spēlei patiesībā ir liela nozīme jebkurā gadījumā.
, 2019-05-21 15:27, pirms 5 gadiem
sandis444444 rakstīja: OS futbola turnīrs nav nemaz tik zemē metams, tur nepiedalās tikai U21 vecuma džeki, bet katrā komandā var pieteikt šķiet 5 vai 6 vecākus spēlētājus un tur tās vietas bieži aizņem pasaules futbola zvaigznes.

Tā ka tik bēdīgi ar tur nav, vienīgais tas ka visa uzmanība nav uz futbolu kā tas ir lielajos futbola forumos un tāpēc tev liekas ka tas ir mēsls.
OS futbolá katrá komandá tikai 3 spélétáji dríkst bút vecáki par 23 gadiem, páréjais ir U-23 sastávs.
, 2019-05-21 18:44, pirms 5 gadiem
, 2019-05-22 09:10, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: dzēs ārā un neblamējies, Ķīna spēlēs OS! jau nolemts gadu atpakaļ!
Tieši tā neblamējies, zaipi.
Latvijas hokeja izlase var būt palikusi tikai...
, 2019-05-22 22:20, pirms 5 gadiem
Nu pēdējoreiz mums patrāpijās laikam vissliktākais variants GER ar 9 vai 10 NHL večiem.Tagad vienīgi varbūt FRA ja svāks visus spēcīgākos un mēs arī tad tāpat nevajadzētu būt lielām problēmām,jo mūsu jaunie līderi ir jaunāki,spraunāki un daudzi no viņiem nav spēlējuši OS un noteikti to grib.Ja spēlēsim ar tādu motivāciju kā šinī PČ tad vispār neredzu problēmas.Redzēju kā spēlē Kaz stiprākajā satāvā pret leišiem(ITA,AUS) līmenis.Galīgie nabagi,ja nu vienīg inenaturalizēs vēl kādus 5krievus un 2-3 kanādiešu.Vispār šieit vajadzētu pastrādāt LHF lai beidzot IIHF uzliek kaut kādu limitu šitam bardakam.
Patriks Fišers. Foto: EPA/Scanpix
2

Šveices izlase noslēdz ilgtermiņa līgumu ar galveno treneri Fišeru

LETA. Pazīstamais šveiciešu speciālists Patriks Fišers pagarinājis līgumu par Šveices nacionālās hokeja izlases trenēšanu.
Šejs Teodors. Foto: Reuters/Scanpix
2

Pasaules vicečempionam Teodoram dopinga pārbaudē tika atklāts sēklinieku vēzis

2018. gada Stenlija kausa finālists un šā gada pasaules vicečempions Šejs Teodors atklātā vēstulē The Players Tribune raksta, ka pavasarī viņam dopinga pārbaudes laikā tika atklāts sēklinieku vēzis. Par laimi, tas tika atklāts ļoti laicīgi un 24 gadus vecā kanādieša karjeru neietekmēs.
Jevgeņijs Kuzņecovs. Foto: TASS/Scanpix
2

Kuzņecovam atņems medaļu, bet Krievijas izlasei diskvalifikācija nedraud

IIHF šodien paziņoja par piešķirto četru gadu diskvalifikāciju krievu uzbrucējam Jevgeņijam Kuzņecovam. Viņam pozitīvas dopinga analīzes tika konstatētas pasaules čempionātā Bratislavā, tādējādi hokejistam būs jāšķiras no bronzas medaļas.