Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Hārtlijs: "Vēl ir palikušas divas spēles. Latvijas izlase nekad nepadodas"

Agris Suveizda

Hārtlijs: "Vēl ir palikušas divas spēles. Latvijas izlase nekad nepadodas"
Bobs Hārtlijs. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionātā Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā atzina Krievijas pārākumu (1:3) un vēl vairāk samazināja izredzes uz iekļūšanu ceturtdaļfinālā. Valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs plinti krūmos gan vēl nemet.

"Lieliska kauja. Zinājām, ka tiksimies ar komandu, kuru galvenokārt veido NHL superzvaigznes, un ka mūs sagaida liels izaicinājums. Taču, sākot no Elvja [Merzļikina] un beidzot ar aizsargiem un uzbrucējiem, nevaru prasīt vairāk. Krievija mūs sodīja par kļūdām otrajā un trešajā trešdaļā. Tāds nu ir viņu līmenis – ja dosim viņiem iespējas divi pret vienu vai trīs pret diviem, tad viņi atradīs veidu, kā nogādāt ripu vārtos," sacīja Hārtlijs.

"Trešajā periodā mēģinājām radīt spiedienu, bet [Andrejs] Vasiļevskis vairākas reizes izglāba savu komandu. Viņi ir lieli, spēcīgi, ar labu slidojumu – viņi mums nedeva daudz iespēju, taču centāmies izveidot spiedienu," kanādietis turpināja. Vaicāts, vai trešā trešdaļa par spīti vārtu negūšanai bija pagaidām labākā šajā turnīrā, kanādietis atbildēja apstiprinoši: "Jā."

Uzvaras vārtus krievi guva vairākumā. "Krievijas vairākums ir ļoti bīstams, un zinājām, ka viņi tajā var radīt lielas problēmas – Krievija vairākumā var sūtīt praktiski jebkuru savu spēlētāju. Viņu ātrums un auguma parametri radīja mums grūtības, taču domāju, ka kopumā nevarēju no komandas prasīt vēl vairāk – iemetām pirmie, bet otrajā periodā Krievija ieguva iniciatīvu, guva vairākus vārtus," teica treneris, kurš komentēja arī otrā perioda izskaņā veikto vārtsargu maiņu. "Gribēju ļaut spēlētājiem atpūsties."

Nākamo spēli Latvija aizvadīs pirmdien pret pasaules čempioni Zviedriju: "Tas būs vēl viens labs izaicinājums. Mēs augam kā komanda, un spēlētāji no šīm situācijām tiešām mācās. Mums ir palikušas divas spēles, un, ja gribam iekļūt ceturtdaļfinālā, mums ir jāuzvar abās spēlēs. Pret Zviedriju, saprotams, nebūs viegli. Labi pazīstam tās spēlētājus, jo divus gadus pēc kārtas jau esam pret viņiem spēlējuši [četrus, ja ieskaita arī turnīrus pirms Hārtlija stāšanās amatā – A.S.], bet tajā pašā laikā, kā jau redzējāt kopš pašas pirmās dienas, Latvijas izlase nekad nepadodas. Mēs nepadosimies. Rīt pārgrupēsimies un sagatavosimies Zviedrijas spēlei."

  +5 [+] [-]

, 2019-05-18 16:42, pirms 5 gadiem
Man šķiet, ka scenārijs, kur mēs uzvaram abas pēdējās spēles (tajā skaitā pret Zviedriju), savukārt zviedri zaudē krieviem vai šveiciešiem, ir visai reāls.
Mēs spēlējam patiešām labi, ko nevarētu teikt par Zviedrijas izlasi, kaut kas viņiem šogad tur klibo.
Slēpts komentārs: bārda un sifons

  -4 [+] [-]

, 2019-05-18 17:05, pirms 5 gadiem
Vēl divas spēles un brauks mājās.. jācer nākošgad būs vieglāka grupa.

  +7 [+] [-]

, 2019-05-18 17:07, pirms 5 gadiem
ilgonix rakstīja: Vēl divas spēles un brauks mājās.. jācer nākošgad būs vieglāka grupa.
Ja uzvarēsim norvēģus, iespējams kāpsim rangā un nāks parocīgāki pretinieki.

  +2 [+] [-]

, 2019-05-18 17:17, pirms 5 gadiem
Sogad mums grupa tada smaga! Otra grupa uz papira ir vieglaka!
Slēpts komentārs: Pandora

 +12 [+] [-]

, 2019-05-18 17:25, pirms 5 gadiem
Izcili redzams trenera devums komandai. Vajag vēl basketbolā atrast savu treneri, kurš izzīdīs no spēlētājiem visus 100%. Skaista spēle, cepuri nost!

  -1 [+] [-]

, 2019-05-18 17:28, pirms 5 gadiem
playthegame rakstīja: Man šķiet, ka scenārijs, kur mēs uzvaram abas pēdējās spēles (tajā skaitā pret Zviedriju), savukārt zviedri zaudē krieviem vai šveiciešiem, ir visai reāls.
Mēs spēlējam patiešām labi, ko nevarētu teikt par Zviedrijas izlasi, kaut kas viņiem šogad tur klibo.
Par Zviedrijas izlasi to varēs teikt ja viņi šovakar zaudēs Šveicei, par ko gan stipri šaubos.

  -3 [+] [-]

, 2019-05-18 17:28, pirms 5 gadiem
playthegame rakstīja: Man šķiet, ka scenārijs, kur mēs uzvaram abas pēdējās spēles (tajā skaitā pret Zviedriju), savukārt zviedri zaudē krieviem vai šveiciešiem, ir visai reāls.
Mēs spēlējam patiešām labi, ko nevarētu teikt par Zviedrijas izlasi, kaut kas viņiem šogad tur klibo.
Tu taču esi pieaudzis cilvēks.

  +1 [+] [-]

, 2019-05-18 17:30, pirms 5 gadiem
goriks rakstīja: Sogad mums grupa tada smaga! Otra grupa uz papira ir vieglaka!
Nevis uz papīra, bet realitātē

  +7 [+] [-]

, 2019-05-18 18:11, pirms 5 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Daiļdir*ējs!
Ir labi ka komanda cīnās līdz galam. Tu laikam basketbolā esi pieradis ātri padoties. Hārtlijs malacis.

  +6 [+] [-]

, 2019-05-18 18:14, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tu taču esi pieaudzis cilvēks.
Latvija pēdējās 2 spēlēs paņem 6 punktus. Zviedri paņem 3 punktus 3 spēlēs (0 pret mums) un esam 1/4 finālā. Nekad nevajag padoties.

  -3 [+] [-]

, 2019-05-18 18:28, pirms 5 gadiem
Labāk lai zviedrija uzvar šveici, jo savadak pret latviju viņi grauzis ledu

     [+] [-]

, 2019-05-18 18:40, pirms 5 gadiem
Jus varat maksat par 40% mazak par elektroenergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu - https://qil.su/sDSoqM Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!

  +3 [+] [-]

, 2019-05-18 20:07, pirms 5 gadiem
Pandora rakstīja: Daudz pie vainas ir sagatavošanās periods pavadītais bez Hārtlija. Nepaguva savākt komandu, salikt pa plauktiem un sakārtot. Tāpēc arī sniegums tāds. Spēle līdzvērtīga, bet rezultāta nav.
Jā,jā-vajag Berju,Beļavski atpakaļ.Žēl,ka Kirovs vairs nav liels priekšnieks,tad jau reāli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-05-19 07:33, pirms 5 gadiem
Visu cieņu Hārtlijam par neatlaidību un spēlētāju motivēšanu un patriotisko attieksmi ! Es domāju, ka pēc turnīra treneris atļausies daudz atklatāku valodu par tiesnešu darbu un klajo bezkaunību.

Par tiesnešu darbu šajā čempionatā un pēc Latvijas spēles ar Krieviju, ir vēl kāds raksts :

Hokejs. Latvija pret Krieviju. Dažas mācības no...