Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Freibergs: "Noskatījos video. Nekas traks tur nebija, necentos speciāli traumēt"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Freibergs: "Noskatījos video. Nekas traks tur nebija, necentos speciāli traumēt"
Ralfs Freibergs. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas hokeja izlase sākusi gatavošanos sestdienas pusdienlaikā paredzētajam pasaules čempionāta duelim pret turnīra galveno favorīti Krieviju. Diskvalifikācijas dēļ mačs secen ies aizsargam Ralfam Freibergam, kurš šodien atzīmē 28. dzimšanas dienu.

Vakar latvieši saspringtā mačā ar 3:6 zaudēja Čehijas valstsvienībai, kas pēdējo ripu iemeta tukšos vārtos. Pašās beigās 5+20 soda minūtes tika piešķirtas komandas kapteinim Laurim Dārziņam, bet neilgi pēc spēles kļūda tika labota un sods pierakstīts Ralfam Freibergam. Šodien izskatīts viņa spēka paņēmiens pret Radko Gudasu, IIHF lemjot, ka aizsargs pret Krieviju nevarēs spēlēt.

"Tikko laukumā saņēmu, ka ir viena spēle iedota. Tas ir viss, ko zinu," pēc treniņa teica Freibergs, kurš savu viedokli izklāstīja arī Disciplinārās komitejas sēdē. "Nekas tur nebija. Šodien gāju un izstāstīju, kas tur notika. Pats skatījos video – tur nekas traks nebija. Necentos speciāli traumēt spēlētāju – mana nūja bija uz ledus. Tāds bija mans viedoklis. Bet sēdē ir pieņemts cits lēmums."

Pēdējo gadu laikā arvien stingrāk tiek sodīti bīstami spēka paņēmieni, kad tiek apdraudēta pretinieka galva, bet Freibergs norādīja, ka uz ledus par to domāt nav laika. "Spēles laikā par to nedomā, domā par to, kā palīdzēt komandai. Vajadzēja doties uzbrukumā, jo vairs nebija palicis daudz laika. Cīnījos par uzvaru."

"Patīkami, ka treneri uzticas. Pēc vakardienas spēles jūtu nogurumu, jo daudz enerģijas prasīja man personīgi. Pirmā spēle, kurā tā riktīgu saguru. Jāuzņem spēki un jāgatavojas nākamajām spēlēm," norādīja Freibergs. Viņam pret čehiem bija ilgākais spēles laiks starp Latvijas izlases aizsargiem, bet no uzbrucēju vidus viņu par divām sekundēm apsteidza Teodors Bļugers.

"Vairākumā labi jūtos. Momentu realizācija varbūt pieklibo – vairāk veiksmi vajadzētu. Jau pirms čempionāta teicu, ka veiksme izšķirs, kurā vietā būsim. Veiksme ir jānopelna, lai parādītos un nostātos mūsu pusē. Pagaidām tas pietrūkst," vērtēja Freibergs. Viņš atzinīgi novērtēja realizēto lielo vairākumu. "Protams, tā ir spēlētāju meistarība, bet treniņos viss tiek apspriests un izrunāts. Ļoti laba sadarbība. Lauris uz meistarību – visiem parādīja un visi noticēja. Meistarīgs spēlētājs var to izdarīt."

"Pret Šveici bija grūti ātrumos noķert spēlētājus. Pret krieviem ātrumi nav lieli, bet ir meistarība. Nevar pateikt, kā būs. Pret čehiem arī ir savādāk – viņi ir lēnāki, bet individuālāki, un bija grūtāk nekā pret lieliem ātrumiem," sāncenšus vērtēja Latvijas aizsargs. "Krievus varam uzvarēt ar dzelžainu raksturu. Nedrīkst pelnīt noraidījumus, kā redzam. Un cerams, ka tiesneši dos arī pret mums noraidījumus, tur kur ir jādod, nevis tikai tādēļ, ka ir iedots pretējai pusei. Bet nu tāds ir hokejs."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-05-17 19:35, pirms 5 gadiem
wynell_saadeh_116671466213505 rakstīja: Jus varat maksat par 40% mazak par elektroenergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu - https://qil.su/sDSoqM Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!
paldies Wynell!

     [+] [-]

, 2019-05-17 19:43, pirms 5 gadiem
wynell_saadeh_116671466213505 rakstīja: Jus varat maksat par 40% mazak par elektroenergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu - https://qil.su/sDSoqM Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!
paldies Wynell!

     [+] [-]

, 2019-05-17 20:12, pirms 5 gadiem
Pareiz bija, ņefig Dārziņu spārdīt.