Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Itālijas aizsargs: "Nedrīkstam baidīties no Latvijas. Jāizdara vairāk metienu"

Andrejs Siliņš

Itālijas aizsargs: "Nedrīkstam baidīties no Latvijas. Jāizdara vairāk metienu"
Luka Dzanata. Foto: AFP / Scanpix

"Noteikti jāizdara vairāk metienu, no visām pozīcijām un visos veidos," pirms spēles pret Latviju pasaules čempionātā hokejā sacīja Itālijas izlases aizsargs Luka Dzanata.

"Sākām turnīru pret divām ļoti spēcīgām komandām, kā to apliecina pagājušā gada rezultāti," itāliešu aizsargs Luka Dzanata atgādināja, ka čempionāta ievadā viņa komandai bija jāspēlē pret pagājuša gada finālistēm (pret Šveici 0:9, pret Zviedriju 0:8). "Neskatoties uz zaudējumiem, var novērot progresu, piemēram, pirmajos divos periodos pret zviedriem (abos pa 0:1 - aut.piez.). Ja varam spert vēl soli uz priekšu, noteikti varam kaut ko paveikt."

"Mums jāpielāgojas šim līmenim un jāuzkrāj pieredze no šādām situācijām. Latvijai ir lieliska komanda, bet šī spēle ir viena no tām, kas mums būs ļoti būtiska, par to nav šaubu," turpināja Dzanata. "Mums jānosaka spēles tonis, nedrīkstam baidīties. Noteikti jāizdara vairāk metienu, no visām pozīcijām un visos veidos. Esam maksimāli koncentrējušies un gatavi atdot laukumā visu."

27 gadus vecais Dzanata trešo reizi pārstāv Itāliju pasaules čempionātos - otro reizi elites divīzijā. Ikdienā aizsargs jau vairākus gadus spēlē Šveices pēc spēka otrajā līgā, kur spēlēs arī nākamajā sezonā.

Izmantotie resursi:
https://www.fisg.it/

Slēpts komentārs: kastrolis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2019-05-14 15:05, pirms 5 gadiem
kastrolis rakstīja: Ja itāļi cer kādreiz hokejā kļūt par vērā ņemamu spēku, jābeidz māžoties un jāizveido komanda KHL. Visās valstīs ar KHL hokejs attīstās, kamēr citur stagnē. Plus tas dos iespēju vieglāk naturalizēt krievu prospektus, kas līdz Krievijas izlasei nevelk, bet par visādiem makaroņņikiem ofic ir labāki.
Mhm, un Tad būtu jautri pavadīts laiks ceļā , teiksim no Milānas uz Habarovsku vai Vladivostoku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2019-05-14 15:15, pirms 5 gadiem
Itāļu aizsargam taisnība! Nu letiņu ģēres nav ko baidīties! Tā jāuztver kā pašsaprotama un neizbēgama!

     [+] [-]

, 2019-05-14 16:31, pirms 5 gadiem
Jā , brāl, nevajag baidīties.
Droši vālējiet uzbrukumā!