Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Oficiāli: izlases spēlētājs Rihards Bukarts pievienojas Diseldorfas klubam

Oficiāli: izlases spēlētājs Rihards Bukarts pievienojas Diseldorfas klubam
Rihards Bukarts. Foto: Sputnik/Scanpix

Latvijas uzbrucējs Rihards Bukarts, kurš pašlaik ar valstsvienību piedalās pasaules meistarsacīkstēs hokejā, pirmdien oficiāli pievienojies Vācijas komandai "Dusseldorfer EG".

Jau maija sākumā portāls Sportacentrs.com ziņoja, ka uzbrucējs karjeru turpinās tieši Diseldorfas vienībā. Portāla rīcībā esošā informācija liecināja, ka vienošanos abas puses panākušas jau aizvadītā gada novembrī.

23 gadus vecajam spēlētājam šī būs trešā pieredze Vācijā, 2017./18. gada sezonas izskaņā viņš pārstāvēja Berlīnes "Eisbaren" komandu, bet šosezon spēlēja Švenningeras "Wild Wings" rindās, paliekot regulārās sezonas pēdējā vietā. Šajā laikā kopā viņš 60 spēlēs izcēlies ar 13 vārtiem un 18 rezultatīvām piespēlēm. Rihards Bukarts šobrīd piedalās savā trešajā pasaules čempionātā un kļuvis par piekto Diseldorfas komandas hokejistu, kurš ir Slovākijā

"Rihardu Bukartu atklājām 2018. gadā, kad viņš parādīja ļoti spēcīgu sniegumu izslēgšanas turnīrā ar "Eisbaren". Viņš joprojām ir ļoti jauns, labi iederas mūsu komandā un dos mums vēl lielāku ātrumu, kā arī sastāva dziļumu," saka vienības sporta direktors Nikijs Monts, kamēr pats latvietis saka, ka tieši Diseldorfā aizvadīja savu pirmo spēli Vācijas līgā, piedzīvojot neaizmirstamu pirmo iespaidu.

Šī gada pasaules čempionāta pirmajos divos mačos jaunākais no brāļiem Bukartiem palicis bez rezultativitātes punktiem, iekrājot negatīvu lietderības koeficientu -1.

Bukarts savulaik spēlēja Krievijas jaunatnes hokeja līgā (MHL), tad devās uz Ziemeļameriku, kurā pavadīja četrus gadus, bet Eiropā atgriezās pirms 2017./18. gada sezonas, tajā paspējot uzspēlēt trijās komandās - "Zlin", Rīgas "Dinamo" un "Eisbaren".

Izmantotie resursi:
https://www.deg-eishockey.de/2019/0...


, 2019-05-13 16:31, pirms 5 gadiem
Tiešām grūti pieminēt vai tas ir soli augšā līmeņa ziņā vai lejā?

Ne visi seko labākajai līgai pasaulē..
, 2019-05-13 16:37, pirms 5 gadiem
Zems līmenis.
, 2019-05-13 16:40, pirms 5 gadiem
asta rakstīja: Tiešām grūti pieminēt vai tas ir soli augšā līmeņa ziņā vai lejā?

Ne visi seko labākajai līgai pasaulē..
Bukartam svarīgākais ir spēles laiks pirmajās divās maiņās un vairākumā. Lai var spēlēt hokeju, nevis kaplēties. Labākajās DEL komandās viņš šobrīd tādu lomu nedabūtu, bet Diseldorfā viņam ir visas iespējas. Tas ir vidusmēra klubs.
, 2019-05-13 16:43, pirms 5 gadiem
ilgonix rakstīja: Zems līmenis.
DEL ir augsts Eiropas līmenis. Puslīmeni zem SHL vai KHL, bet aptuveni turpat, kur Šveices līga vai Čehija.

Visa Vācijas izlase ir viens DEL, un nemaz tik daudz tur tos punktus vietējie nevar savākt. Tā kā ļoti laba vieta, kur augt un attīstīties.
, 2019-05-13 17:09, pirms 5 gadiem
asta rakstīja: Tiešām grūti pieminēt vai tas ir soli augšā līmeņa ziņā vai lejā?

Ne visi seko labākajai līgai pasaulē..
Rakstu izlasīji? Viņš jau nenomainīja līgu, bet tikai komandu. No 14.vietas komandas pārgāja uz 6.vietas komandu, tādā ziņā solis uz augšu.
, 2019-05-13 17:29, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Rakstu izlasīji? Viņš jau nenomainīja līgu, bet tikai komandu. No 14.vietas komandas pārgāja uz 6.vietas komandu, tādā ziņā solis uz augšu.
FINALLY! PALDIES!
Patriks Fišers. Foto: EPA/Scanpix
2

Šveices izlase noslēdz ilgtermiņa līgumu ar galveno treneri Fišeru

LETA. Pazīstamais šveiciešu speciālists Patriks Fišers pagarinājis līgumu par Šveices nacionālās hokeja izlases trenēšanu.
Šejs Teodors. Foto: Reuters/Scanpix
2

Pasaules vicečempionam Teodoram dopinga pārbaudē tika atklāts sēklinieku vēzis

2018. gada Stenlija kausa finālists un šā gada pasaules vicečempions Šejs Teodors atklātā vēstulē The Players Tribune raksta, ka pavasarī viņam dopinga pārbaudes laikā tika atklāts sēklinieku vēzis. Par laimi, tas tika atklāts ļoti laicīgi un 24 gadus vecā kanādieša karjeru neietekmēs.
Jevgeņijs Kuzņecovs. Foto: TASS/Scanpix
2

Kuzņecovam atņems medaļu, bet Krievijas izlasei diskvalifikācija nedraud

IIHF šodien paziņoja par piešķirto četru gadu diskvalifikāciju krievu uzbrucējam Jevgeņijam Kuzņecovam. Viņam pozitīvas dopinga analīzes tika konstatētas pasaules čempionātā Bratislavā, tādējādi hokejistam būs jāšķiras no bronzas medaļas.