Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Šveices NHL uzbrucējs Andrigeto ieradies, bet pret Latviju nespēlēs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šveices NHL uzbrucējs Andrigeto ieradies, bet pret Latviju nespēlēs
Svens Andrigeto (10). Foto: PA Pictures/Scanpix

Šveices izlasei pasaules čempionātā pievienojies Nacionālās hokeja līgas kluba Kolorado "Avalanche" uzbrucējs Svens Andrigeto. Viņš aizvadījis pirmo treniņu kopā ar komandu, bet šovakar laukumā pret Latviju nebūs redzams.

"Avalanche" sasniedza Stenlija kausa izcīņas otro kārtu, kurā atzina Sanhosē "Sharks" pārākumu. Andrigeto piecos izslēgšanas mačos palika bez punktiem, bet regulārajā čempionātā viņa kontā 7+10. Uzbrucējam tā bija mazrezultatīvākā sezona karjerā, un tiek baumots, ka viņš vasarā varētu pievienoties Maskavas CSKA.

Taču tagad Andrigeto pievienojies Šveices izlasei. Pēc ceļā pavadītam 13 stundām viņš šorīt ieradies Bratislavā un paguvis aizvadīt pirmo treniņu kopā ar komandu, bet apstiprināts, ka šovakar pulksten 21:15 gaidāmajā spēlē pret Latvijas valstsvienību viņš nepiedalīsies. Tādējādi Šveicei būs četri NHL pārstāvji – aizsargi Romāns Jozi un Janniks Vēbers, kā arī uzbrucēji Niko Hišīrs un Kevins Fiala.

Pirms gada Šveice sasniedza pasaules čempionāta finālu, kurā tikai bullīšos zaudēja zviedriem. Andrigeto aizvadīja veiksmīgu turnīru – deviņas spēles un deviņi (2+7) punkti. Tikpat bija vēl diviem uzbrucējiem – Enco Korvi un Nīno Nīderreiteram –, taču viņu izlasē šajā pavasarī nav. Pirmais aizvadīja neizteiksmīgu sezonu "Davos" rindās, bet Nīderreiters vēl cīnās Stenlija kausā.

     [+] [-]

, 2019-05-12 16:03, pirms 5 gadiem
Lielākā bīstamība no Josi un Fialas. Īpaši no Josi vairākuma, viņam šosezon 56 punkti NHL un noteikti būs vairākuma diriģents.

     [+] [-]

, 2019-05-12 16:19, pirms 5 gadiem
Edgars rakstīja: Lielākā bīstamība no Josi un Fialas. Īpaši no Josi vairākuma, viņam šosezon 56 punkti NHL un noteikti būs vairākuma diriģents.
Fiala vienādos sastāvos nav nekas pārdabisks, mums ir ko likt pretī.

Pa lielam uzbrukums mums mierīgi tiek līdzi šveiciešiem, meistarības atšķirības ir aizsargiem - sieriem ir ļoti augstvērtīgs pirmais pāris, otrais arī mums būtu stabili pirmais pāris. Galvastiesu augstākā līmenī divvirzienu aizsargi, vairākums viņiem būs ļoti bīstams, bet nu mums tīri neslikti arī viss izskatījās

     [+] [-]

, 2019-05-12 16:41, pirms 5 gadiem
Man patīk optimistiAr galvu saprot,ka būs sū.i,bet vienalga meklē kripačas uz kunga galda,ar ko varētu būt pārāki pār krustiem.Lai veicās!,

     [+] [-]

, 2019-05-12 17:53, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Man patīk optimistiAr galvu saprot,ka būs sū.i,bet vienalga meklē kripačas uz kunga galda,ar ko varētu būt pārāki pār krustiem.Lai veicās!,
Nu, ar šādu baltkrievu kolhoznieka mentalitāti, kas meklē drupačas uz kungu galdiem, var spēlēt tikai pret Lietuvu otrajā divīzijā.

Neesam ar neko sliktāki, mums ir baltiskais sīkstums un kaujas gars, un neviens siers mums pretī neko tādu likt nevar.