Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Latvijas pretiniece Norvēģija paliek bez uzbrucēja Roseli-Ūlsena

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas pretiniece Norvēģija paliek bez uzbrucēja Roseli-Ūlsena
Matss Roseli-Ūlsens pēc traumas gūšanas. Foto: EPA/Scanpix

Norvēģijas hokeja izlasei, kas pasaules čempionātā iekļauta vienā apakšgrupā ar Latviju, šajās meistarsacīkstēs traumas dēļ vairs nevarēs palīdzēt uzbrucējs Matss Roseli-Ūlsens.

Sestdien otrās kārtas mačā, kurā Norvēģija ar 2:7 kapitulēja Čehijai, jau pirmajā trešdaļā Roseli-Ūlsens kādā no epizodēm neveiksmīgi pagrieza celi un pameta maču. Šodien magnētiskā rezonanse parādījusi, ka trauma nav tik traka kā sākumā likās, tomēr šajā turnīrā saišu traumas dēļ viņš vairs nebūs spējīgs doties laukumā.

Norvēģijas izlasei jau ir aizpildīts pilns pieteikums ar trim vārtsargiem, astoņiem aizsargiem un 14 uzbrucējiem, kas nozīmē, ka Roseli-Ūlsenu nevarēs aizstāt cits hokejists.

Ikdienā Roseli-Ūlsens spēlē Zviedrijas spēcīgākajā komandā "Frolunda", kuras rindās šosezon regulārajā turnīrā un "play-off" sacensībās 63 spēlēs tika pie 22 (8+14) punktiem. Roseli-Ūlsens šosezon ar "Frolunda" otro reizi kļuva par Zviedrijas čempionu un trešo reizi triumfēja IIHF Čempionu līgā. Šis viņam bija sestais pasaules čempionāts.

Norvēģija pasaules čempionātu iesākusi neveiksmīgi, jo pirmajā mačā tā ar 2:5 piekāpās Krievijai. Norvēģijas hokeja izlase pasaules čempionāta ceturtdaļfinālu nav spējusi sasniegt kopš 2012. gada.

Izmantotie resursi:
https://www.iihf.com/en/events/2019...

     [+] [-]

, 2019-05-12 19:11, pirms 5 gadiem
Traumas ,tas ir vistrakākais sportā,cik labi būtu ja tās nevienam nebūtu.

     [+] [-]

, 2019-05-12 23:43, pirms 5 gadiem
Norvēģiem Roseli - Olsena pietrūks. Megnis lai pameklē vēl kādu ūlsenu...