Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Itālija 0:9 neveiksmē zaudē vienu no līderiem

Ints Megnis
Ints Megnis

Itālija 0:9 neveiksmē zaudē vienu no līderiem
Džovanni Morīni. Foto: AFP/Scanpix

Itālijas hokeja izlase, kuru gaida ļoti grūta cīņa par vietas saglabāšanu pasaules čempionāta augstākajā divīzijā, jau meistarsacīkšu pirmajā spēlē zaudējusi vienu no līderiem Džovanni Morīni.

Itālija meistarsacīkstes sāka sestdien, kad ar 0:9 kapitulēja pērnā gada vicečempionei Šveicei, kas svētdien būs Latvijas pretiniece. Spēles 14. minūtē Morīni pēc kontakta ar pretinieku spēlētāju Janniku Veberu guvis kājas traumu un pat nogādāts slimnīcā.

Kā vēsta "Ticinonews", Morīni, kurš ikdienā pārstāv Šveices komandu "Lugano", jau šodien dosies pie savas vienības ārstiem un sezona sportistam ir noslēgusies.

Šosezon Morīni "Lugano" komandā, ko pārstāvēja arī latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins, 52 spēlēs guva 16 vārtus un izpildīja piecas rezultatīvas piespēles.

Kopš 2003. gada Itālija mētājas starp elites un otro divīziju, šajā laika posmā ilgāk par vienu gadu elitē pavadot tikai reizi (2006-2008). Arī šoreiz tā ir galvenā favorīte uz izkrišanu no Bratislavas apakšgrupas. Šodien Itālija spēkosies ar iepriekšējo divu gadu čempioni Zviedriju, kamēr Latvijai pretim stāsies Šveice, bet pēc tam otrdien Latvija un Itālija spēkosies savā starpā.

Izmantotie resursi:
https://swisshockeynews.ch/index.ph...