Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Austrietim Pēteram diskvalifikācija par spēka paņēmienu pret Robertu Bukartu

Ints Megnis
Ints Megnis

Austrietim Pēteram diskvalifikācija par spēka paņēmienu pret Robertu Bukartu
Patriks Pēters pēc spēka paņēmiena pret Emīlu Ģēģeri. Foto: AP/Scanpix

Austrijas hokeja izlases spēlētājs Patriks Pēters saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju no pasaules čempionātu par spēka paņēmienu galvas un kakla rajonā pret Latvijas valstsvienības spēlētāju Robertu Bukartu.

Incidents vakar notika spēlē, kurā Latvija svinēja uzvaru ar 5:2. Pirmās trešdaļas vidū Pēters veica asu paņēmienu pret latvieti, kuram tobrīd nebija ripas, turklāt pēc tam viņš vēl uzkrita latvietim virsū. Austrietis saņēma noraidījumu uz 5+20 minūtēm, ilgā vairākuma laikā Latvijai vispirms ielaižot vārtus, bet pēc tam arī iemetot. Vecākais no brāļiem Bukartiem traumas neguva un pēc īsa brīža varēja atgriezties laukumā.

Svētdienas rītā, izskatot incidentu, Starptautiskā Hokeja federācija (IIHF) secinājusi, ka Pētera spēka paņēmiens varēja izraisīt nopietnu traumu, tāpēc viņam piešķirta vienas spēles diskvalifikācija, kas tiks izciesta svētdien paredzētajā spēlē pret Krieviju. Šis mačs sākas plkst. 13:15.

Aizsargs Pēters ikdienā spēlē Austrijas komandā Vīnes "Capitals", kuras rindās šosezon izcēlās ar pieciem vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm 69 spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.iihf.com/en/events/2019...

     [+] [-]

, 2019-05-12 16:13, pirms 5 gadiem
diezgan muļķīgi, tiešajiem konkurentiem uzdāvināt handikapu..

     [+] [-]

, 2019-05-12 19:40, pirms 5 gadiem
Kur te palika tas jocīgais, kurš rakstīja, ka pats spēlējis esot ar smadzeņu trīcēm!!! Teica, ka nekas nebūšot un diskābeļa nebūšot! Bukis tēlojis utt. Pilnīgi lasīju vakar un brīnījos par cilvēka domu gājienu!! Nu ellē ratā, kur tā var murgot!!!