Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Krievijas rezervisti pārliecinoši apspēlē Franciju

Krievijas rezervisti pārliecinoši apspēlē Franciju
Igors Rudenkovs. Foto: www.hcamur.ru

Gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, Krievijas olimpiskā izlase ar 4:1 sakāva Franciju. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Habarovskas "Amur" uzbrucējs Igors Rudenkovs.

Krievijas pirmā izlase vēl nav uzsākusi treniņus, taču jau nosaukusi sastāvu, tajā iekļaujot arī NHL hokejistus – vārtsargu Aleksandru Georgijevu no „Rangers”, uzbrucēju Iļju Kovaļčuku no „Kings” un vairākus citus. Tikmēr tuvākie rezervisti jau tiek pārbaudīti olimpiskajā jeb otrajā komandā, kas šodien apspēlēja Franciju ar 4:1.

Pirmajā trešdaļā rezultātu atklāja Habarovskas „Amur” uzbrucējs Igors Rudenkovs, kuram tā bija debija izlasē, bet Jaroslavļas „Lokomotiv” hokejists Jegors Korškovs vairākumā panāca 2:0. Otrajā periodā Rudenkovs bija precīzs otro reizi, savukārt, trešās trešdaļas sākumā Vācijas līgas kluba „Wild Wings” Entonijs Reks samazināja deficītu līdz 3:1. Punktu pielika Martiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa komandas biedrs, Maskavas "Spartak" uzbrucējs Aleksandrs Hohlačovs – 4:1.

Izmantotie resursi:
Федерация Хоккея России


, 2019-04-12 23:25, pirms 5 gadiem
Atkal tas vārds sakāve. Vispār ir saprašana ko tas nozīmē?
, 2019-04-13 10:20, pirms 5 gadiem
janx13 rakstīja: Atkal tas vārds sakāve. Vispār ir saprašana ko tas nozīmē?
Pseido žurnālistikā tā notiek 😉
Patriks Fišers. Foto: EPA/Scanpix
2

Šveices izlase noslēdz ilgtermiņa līgumu ar galveno treneri Fišeru

LETA. Pazīstamais šveiciešu speciālists Patriks Fišers pagarinājis līgumu par Šveices nacionālās hokeja izlases trenēšanu.
Šejs Teodors. Foto: Reuters/Scanpix
2

Pasaules vicečempionam Teodoram dopinga pārbaudē tika atklāts sēklinieku vēzis

2018. gada Stenlija kausa finālists un šā gada pasaules vicečempions Šejs Teodors atklātā vēstulē The Players Tribune raksta, ka pavasarī viņam dopinga pārbaudes laikā tika atklāts sēklinieku vēzis. Par laimi, tas tika atklāts ļoti laicīgi un 24 gadus vecā kanādieša karjeru neietekmēs.
Jevgeņijs Kuzņecovs. Foto: TASS/Scanpix
2

Kuzņecovam atņems medaļu, bet Krievijas izlasei diskvalifikācija nedraud

IIHF šodien paziņoja par piešķirto četru gadu diskvalifikāciju krievu uzbrucējam Jevgeņijam Kuzņecovam. Viņam pozitīvas dopinga analīzes tika konstatētas pasaules čempionātā Bratislavā, tādējādi hokejistam būs jāšķiras no bronzas medaļas.