Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Aicina atbalstīt mūsu izlasi Fanuteltī pie Rīgas Kongresu nama

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Lielākā daļa Latvijas iedzīvotāji ir redzējuši režisora Aleksandra Leimaņa, pēc Rutku Tēva romāna "Trīs vella kalpi" motīviem, uzņemto Rīgas kinostudijas filmu "Vella kalpi". Šīs vēsturiskās filmas dziesma “TRĪS VĪRI” jau vairākās paaudzēs tautā tiek dziedāta, tai skaitā arī daudzos Latvijas sporta pasākumos.

Latvijas sportistiem un it īpaši Latvijas izlases hokejistiem tā ir uzmundrinoša, uzskurinoša un enerģijas raidoša dziesma.
Tāpēc šogad FANUTELTI PIE RĪGAS KONGRESA NAMA atklāsim tieši ar šo leģendāro dziesmu, līdzjutējiem sadziedoties kopā ar Latvijas Nacionālā teātra aktieriem Arti Drozdovu, Kristiānu Karēļins, Voldemāru Šoriņu un latviešu režisoru un aktieri Valdi Lūriņu.

Aicinām visus, lielus un mazus līdzjutējus piebiedroties nodziedāt “TRĪS VĪRUS” Fanuteltī pie Rīgas Kongresu Nama.

2019. gada 11.maijā, plkst. 17:00 pie Rīgas Kongresu nama, tiks atklāta Fanutelts

Nāc līdzi just! Plkst. 17:15 Fanuteltī pie Rīgas Kongresu nama, Latvija - Austrija

  +2 [+] [-]

, 2019-05-11 12:15, pirms 5 gadiem
Varēja arī pieminēt ka šīs dziesmas mūzikas autors ir neviens cits kā maestro Raimonds Pauls, gan jau ka jaunai paaudze par to nav nekādas nojausmas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-05-11 13:38, pirms 5 gadiem
Sandis tad būtu jāpiebilst, ka tas maestro ir kārklu krievs!