Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Balcers: "Ja spēlējam savu labāko spēli, tad nekad nevar zināt, kas notiks"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Balcers: "Ja spēlējam savu labāko spēli, tad nekad nevar zināt, kas notiks"
Rūdolfs Balcers. Foto: LHF.lv

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdols Balcers uzskata, ka gaidāmajā pasaules čempionātā būs tikpat labas iespējas kā pērn, kad izdevās iekļūt ceturtdaļfinālā, lasāms laikrakstā "Diena".

Pagājušajā gadā Balcers izlasei pievienojās tikai Dānijā, kur notika pasaules meistarsacīkstes. Savā debijas čempionātā uzbrucējs sakrāja 6 (4+2) punktus astoņos mačos un bija Latvijas izlases rezultatīvākais spēlētājs. Mūsu valstsvienība toreiz iekļuva ceturtdaļfinālā.

Aizvadītajā sezonā Rūdols debitēja Nacionālajā hokeja līgā un Otavas "Senators" rindās sakrāja 14 (5+9) punktus 36 spēlēs. Šoreiz izlasei nepievienojās uzreiz pēc sezonas beigām, jo bija ribu sasitums, divas nedēļas pavadīja Norvēģijā. Pēc tam jau piedalījās Latvijas valstsvienības pārbaudes spēlēs Šveicē.

Balcers piekrīt, ka 10.-26. maija pasaules čempionātā Slovākijā uz viņu cerēs kā uz līderi. Otavas kluba ceturtajā maiņā darbojās agresīvi. "Domāju, ka līdzīgi būs jāspēlē arī izlasē. Ja esi uzbrukuma zonā, tad jau vienalga - ceturtā vai pirmā maiņa," saka NHL spēlētājs. "Vienkārši jāiet uz priekšu un jācīnās. Būs labi."

Latvijas izlasei šogad ir labs sastāvs [sarunas laikā gan vēl nebija zināms par Kaspara Daugaviņa izkrišanu]. "Mums ir tikpat labas iespējas kā pērn, un varbūt varam aizķerties arī kaut kur tālāk," lēš Rūdolfs Balcers. "Ja mēs spēlējam savu labāko spēli, tad nekad nevar zināt, kas notiks."

Pasaules čempionāta B grupā mūsu pirmā spēlē būs 11. maijā plkst. 17.15 pret Austriju, 12. datumā pretī stāsies Šveice, bet turpinājumā arī Itālija, Čehija, Krievija, Zviedrija un Norvēģija. A grupā spēlēs Kanāda, ASV, Somija, Vācija, Slovākija, Dānija, Francija un Lielbritānija.

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Diena", Māris Zembergs

  -1 [+] [-]

, 2019-05-08 15:02, pirms 5 gadiem
Dīvaini. Liekas, ka ar labāko spēli vajadzētu zināt, kas var notikt. Ja viduvēji, vai s.dīgi nospēlē, tad nevar zināt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja