Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Austrija iemet piecas ripas Kanādai, bet nenotur vadību, ASV apspēlē Vāciju

Austrija iemet piecas ripas Kanādai, bet nenotur vadību, ASV apspēlē Vāciju
ASV izlase spēlē pret Vāciju. Foto: Vācijas hokeja federācija

Abas Ziemeļamerikas valstsvienības tikušās pie uzvarām vienīgajos pārbaudes mačos pirms gaidāmā pasaules čempionāta. ASV izlase ar 5:2 pārspēja Vāciju, bet Kanāda salauza Austrijas pretestību - 7:5.

Pasaules čempionāta mājiniece Slovākija sagatavošanas ciklu noslēdza ar uzvaru papildlaikā pār Norvēģiju - 3:2. Spēle norisinājās mazajā pilsētā Mihalovcē, un pēc 22 sekundēm laukuma saimnieki izvirzījās vadībā, ar vārtu guvumu atzīmējoties Tampabejas „Lightning” uzbrucējam Ērikam Čerņakam – 1:0. Mačā bija daudz asumu un rupjību, Slovākijai saņemot deviņus noraidījumus, bet Norvēģijai – septiņus, tajā skaitā divus desmit minūšu sodus.

Viesi guva pirmos vārtus trešajā trešdaļā, kad precīzs bija DEL kluba „Pinguine” hokejists Matiass Treteness – 1:1. Perioda otrajā pusē mājinieki pirmo reizi izmantoja vairākumu, vārtus gūstot Slovākijas čempionam „Banska Bystrica” sastāvā Tomašam Zigo – 2:1, uz ko norvēģi atbildēja divas minūtes vēlāk ar izmantoto vairākumu Tobiasa Lindstrema izpildījumā – 2:2.

Uzvaras vārtus Slovākijas labā guva Arizonas „Coyotes” uzbrucējs Rihards Pāniks. Deviņos pārbaudes mačos slovāki izcīnījuši četrus panākumus, bez šodienas mača divas reizes uzvarot Austriju, un vēl vienu – Lielbritāniju. Norvēģijai tikai viena uzvara septiņās spēlēs, trīs gadījumos komanda nav spējusi gūt vārtus.

ASV pirmajā un vienīgajā pārbaudes spēlē tika galā ar Vāciju - 5:2. Pēc divām trešdaļām rezultāts bija 2:2, bet trešajā periodā vācieši ielaida trīs vārtus, ar precīziem metieniem atzīmējoties Aleksam Debrinketam no „Blackhawks”, Džeimsam van Rimsdaikam no „Flyers” un Džonijam Gudro no „Flames”. Par rezultatīvāko ASV rindās kļuva Debrinkets, kuram 1+2. Deviņās pārbaudes cīņas Vācija tikusi pie četrām uzvarām.

Austrijas un Kanādas spēlē tika gūti 12 vārti, bet uzvaru izcīnīja kanādieši, kuriem šodien pievienojās „Maple Leafs” uzbrucējs Džons Tavaress – 7:5. Austrija četras reizes bija vadībā, bet rezultātam esot 3:4, Džareds Makkens no „Penguins”, Entonijs Cirelli no „Lightning” un Marks Stouns no „Golden Knights” piecu minūšu laikā panāca 6:4.

Pēdējās 20 minūtēs komanda apmainījās ar vārtu guvumiem, arī Kanādai savā pirmajā un vienīgajā pārbaudes spēlē svinot uzvaru – 7:5. Tikmēr Austrija cieta septīto zaudējumu astoņās pārbaudes spēlēs.

Pārbaudes spēles, 7. maijs

SpēleRezultāts
Slovākija – Norvēģija3:2 PL
Vācija – ASV2:5
Austrija – Kanāda5:7

  -1 [+] [-]

, 2019-05-07 23:03, pirms 5 gadiem
Austrija iemeta Kanādai 5 ripas, Latvija Šveicei 1 golu divās spēlēs nu redzēsim sestdien kas ir kā vērts! LATVIJA - AUSTRIJA 5 - 1

     [+] [-]

, 2019-05-07 23:28, pirms 5 gadiem
sandza rakstīja: Austrija iemeta Kanādai 5 ripas, Latvija Šveicei 1 golu divās spēlēs nu redzēsim sestdien kas ir kā vērts! LATVIJA - AUSTRIJA 5 - 1
2016.gadā Latvija pret Dāniju pārbaudes spēlē ar 0-3 zaudēja. Redzējām kas notika kvalifikācijā...

     [+] [-]

, 2019-05-08 00:02, pirms 5 gadiem
ak jel, cik bezjēdzīgi ir mūsdienu hokejā atsaukties uz 2 gadus vecām spēlēm. notikt var viss kas, nezin kas. nav nekas garantēts, pat ne Kanādai. jāspēlē, un viss.

  +1 [+] [-]

, 2019-05-08 07:38, pirms 5 gadiem
sandza rakstīja: Austrija iemeta Kanādai 5 ripas, Latvija Šveicei 1 golu divās spēlēs nu redzēsim sestdien kas ir kā vērts! LATVIJA - AUSTRIJA 5 - 1
Kanāda spēlēja zvaigžņu spēles režīmā, tā kā grūti ko secināt pēc šādas spēles.

     [+] [-]

, 2019-05-08 10:31, pirms 5 gadiem
pārbaudes spēles kurām nav nozīmes, īstā cīņa būs pēc dažām dienām.

  -1 [+] [-]

, 2019-05-08 15:16, pirms 5 gadiem
Latvija nekad nav iemetusi piecas ripas ne vienai no augstā plaukta izlasēm.

     [+] [-]

, 2019-05-08 17:05, pirms 5 gadiem
norcha 172 rakstīja: Latvija nekad nav iemetusi piecas ripas ne vienai no augstā plaukta izlasēm.
Nu ir gan