Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Malkins: "Baumas par aizmainīšanu uztveru mierīgi. Pats izgāzu sezonu"

Malkins: "Baumas par aizmainīšanu uztveru mierīgi. Pats izgāzu sezonu"
Jevgeņijs Malkins. Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas hokejists Jevgeņijs Malkins pēc savas izlases zaudējuma Eirotūres mačā pret Zviedriju krievu medijiem saprotoši izteicās par baumām par savu iespējamo aizmainīšanu no NHL kluba Pitsburgas „Penguins”.

Pitsburgas „Penguins” ģenerālmenedžeris Džims Ruterfords savās intervijās ar ASV medijiem nav slēpis, ka plāno komandā pamatīgas pārmaiņas, un tiek vēstīts, ka šīs pārmaiņas varētu skart arī vienu no komandas ilggadējiem līderim Jevgeņiju Malkinu. Malkinam gan līgumā ir iestrādāts punkts par to, ka viņu aizmainīt var tikai ar paša piekrišanu.

„Par visām šim runām par iespējamo aizmainīšanu no „Penguins” izturos mierīgi, visādi dzīvē notiek,” sacīja Jevgeņijs Malkins krievu medijiem. „Šobrīd esmu atbraucis pie izlases un gatavojos koncentrēties tās sniegumam. Viss tāpat no manis atkarīgs, un pierādīšu sevi. Pats izgāzu sezonu un pats arī izrāpšos no bedres. Kritika mēdz būt pamatota, pieļauju, ka šī varētu būt tāda reize, kad tā ir.”

Malkins šosezon NHL guva 72 punktus 68 spēlēs, kas gan bija krietni mazāk nekā 98 punkti pagājušajā sezonā. Tāpat Malkinam šosezon bija lietderības koeficients -25, pārliecinoši sliktākais karjerā, bet „Penguins”, kurā šosezon spēlēja arī Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers, ar Malkinu sastāvā Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā zaudēja ar 0-4.

Malkina pārstāvētā komanda zaudēja arī šodien – Eirotūras mačā ar 4:6 Krievijas izlase piekāpās Zviedrijai.
„Protams, ka viss nesanāca pārāk labi manā pirmajā mačā,” teica Malkins, kurš pats saņēma divus noraidījumus. „Spēles pirmā puse sanāca ļoti grūta, tagad strādāsim pie kļūdu novēršanas. Galvenais, ka puiši centās, kārtīgi pacīnījās mazākumā. Manis paša noraidījumi nav saistīti ar aklimatizēšanos. Pirmajā noraidījumā pats nesapratu, kas īsti notiek, bet otrajā noraidījumā – muļķīgi sanāca, tā bija mana kļūda.”

Krievijas izlases nākamā pārbaudes spēle paredzēta ceturtajā maijā Čehijā pret Somiju. Krievija būs viena no Latvijas izlases pretiniecēm B apakšgrupā pasaules čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...


, 2019-05-01 21:13, pirms 5 gadiem
Beidzot viens krievs kurš sevi māk arī pakritizēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-05-01 22:23, pirms 5 gadiem
Šveices līmeni nepacels, bet KHL mierīgi vēl 2-3 gadus var grabināt kādā Torpedo vai Avtomobilist.
, 2019-05-01 22:32, pirms 5 gadiem
Vecums tomēr arī nāk. Domāju vēl pāris gadi un abi ar Ovečkinu būs kolhozā.
, 2019-05-01 23:14, pirms 5 gadiem
Jā aizmainīs , malkinu es būšu vīlies , bet ne dusmīgs jo sapoti ka tituli ir jaizcīna un rebuild ir vajadzīgs
, 2019-05-01 23:25, pirms 5 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Vecums tomēr arī nāk. Domāju vēl pāris gadi un abi ar Ovečkinu būs kolhozā.
Nu ja Ovi turpinās tikpat vētraini tusēt pa vasarām kā līdz šim, tad tur baigi daudz sezonas vairāk nebūs.
, 2019-05-01 23:27, pirms 5 gadiem
Леонидс Грецкис rakstīja: Šveices līmeni nepacels, bet KHL mierīgi vēl 2-3 gadus var grabināt kādā Torpedo vai Avtomobilist.
Malkins jau Magņitkas puika
, 2019-05-01 23:33, pirms 5 gadiem
Edgars rakstīja: Nu ja Ovi turpinās tikpat vētraini tusēt pa vasarām kā līdz šim, tad tur baigi daudz sezonas vairāk nebūs.
Jāgrs arī nekad nav bijis mājās sēdētājs, taču ar smagu darbu tad, kad tas ir nepieciešams, viss ir izdarīts. Ovečkinam, kas svarīgi, tāpat kā Jāgram, nav bijušas nopietnas traumas, pat neskatoties uz viņa agresīvo spēles stilu. Tāpēc, drīzāk, viņa paša motivācija būs daudz svarīgāka nekā fiziskās kondīcijas.
, 2019-05-02 09:49, pirms 5 gadiem
Tā neko sev izgāzis sezonu - 72p. 68 spēlēs ....Tas ir gandrīz 2x vairāk ,kā iespējuši mūsu junkuri pa visiem kopā šosezon. (42 p.) Te vakar podkāstā viens no personāžiem izteicās par austrieti Grabneru - "nū ,viņš tāds stabils 3.maiņas špīlers ,uz 30p. sezonā.Nekas īpašs." Es to klausoties domāju - jopcik - kad mums kāds pēdējo reizi ir guvis 30.p. sezonā? Kādi 5 gadi atpakaļ Zemgum laikam bija..... Un atklāti sakot - neviens šobrīd no mūsējiem nav pārliecinoši pamatsastāva spēlētājs un drošs par savu karjeru ,visi šodien ir tādi 50/50 stadijā. Bet šāds tāds tur Grabners ar vid.rezultativitātes rādītāju 0.45p /mačā ir aizvadījis jau 9 sezonas pasaules hokeja mekā ar lietd.koef.+22. Redz nu kāds ūda Grabners....Bet Malkins izklausās tīri adekvāts čalis.
, 2019-05-02 10:44, pirms 5 gadiem
Ka tik Tedis netrāpās kāda no šo lielo maiņu darījumu pakām!
, 2019-05-02 11:03, pirms 5 gadiem
Domāju, ka Bļugeram ir vieta sastāvā nākamgad pingvīnos. Tomēr jauns, ātrs, māk mest un aizsargāties.
, 2019-05-02 11:08, pirms 5 gadiem
Tas, ka komandā pārmaiņas vajadzīgas, ir fakts.
Krosbiju 100% nekur nemainīs, jo viņš ir komandas seja.
Jāmaina ir Malkins vai Kessels. Un jādabu preti kaut kādas pirmās kārtas izvēles vai jauni, perspektīvi spēlētāji.
, 2019-05-02 23:36, pirms 5 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Tas, ka komandā pārmaiņas vajadzīgas, ir fakts.
Krosbiju 100% nekur nemainīs, jo viņš ir komandas seja.
Jāmaina ir Malkins vai Kessels. Un jādabu preti kaut kādas pirmās kārtas izvēles vai jauni, perspektīvi spēlētāji.
Diezgan logiski
Un Blugeru arī domājams atstās, jo neko super vērtīgu par vinu patreiz nedabūs, bet kopumä sevi labi parādijis
Patriks Fišers. Foto: EPA/Scanpix
2

Šveices izlase noslēdz ilgtermiņa līgumu ar galveno treneri Fišeru

LETA. Pazīstamais šveiciešu speciālists Patriks Fišers pagarinājis līgumu par Šveices nacionālās hokeja izlases trenēšanu.
Šejs Teodors. Foto: Reuters/Scanpix
2

Pasaules vicečempionam Teodoram dopinga pārbaudē tika atklāts sēklinieku vēzis

2018. gada Stenlija kausa finālists un šā gada pasaules vicečempions Šejs Teodors atklātā vēstulē The Players Tribune raksta, ka pavasarī viņam dopinga pārbaudes laikā tika atklāts sēklinieku vēzis. Par laimi, tas tika atklāts ļoti laicīgi un 24 gadus vecā kanādieša karjeru neietekmēs.
Jevgeņijs Kuzņecovs. Foto: TASS/Scanpix
2

Kuzņecovam atņems medaļu, bet Krievijas izlasei diskvalifikācija nedraud

IIHF šodien paziņoja par piešķirto četru gadu diskvalifikāciju krievu uzbrucējam Jevgeņijam Kuzņecovam. Viņam pozitīvas dopinga analīzes tika konstatētas pasaules čempionātā Bratislavā, tādējādi hokejistam būs jāšķiras no bronzas medaļas.