Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Čehijas hokeja izlasei PČ būs jāiztiek bez Romāna Červenkas

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Čehijas hokeja izlasei PČ būs jāiztiek bez Romāna Červenkas
Romāns Červenka. Foto: Reuters / Scanpix

33 gadus vecais čehu hokejists Romāns Červenka paziņojis, ka šogad nepiedalīsies pasaules hokeja čempionātā, kas notiks Slovākijā.

Latvija šogad spēlēs vienā grupā ar Zviedriju, Šveici, Krieviju, Čehiju, Norvēģiju, Austriju un Itāliju. Viens no ilggadējiem Čehijas izlases uzbrukuma līderiem Romāns Červenka paziņoja, ka šogad viņš pasaules čempionātā nevarēs palīdzēt savai valstsvienībai.

''Man ļoti žēl izlaist šo čempionātu, taču mana dalība šajā turnīrā nav iespējama,'' portālā Swisshockeynews citēts Romāns Červenka. ''Veselība – tā ir mana prioritāte. Man ir jāizveseļojas un jāgatavojas jaunajai sezonai.''

Šosezon Červenka Cīrihes "Lions" sastāvā aizvadīja 22 spēles, kurās sakrāja 21 rezultativitātes punktus (5+16). Pasaules čempionātos Červenka Čehijas izlases sastāvā līdz šim aizvadījis 69 spēles (16+24). Iepriekšējā PČ Červenka astoņās spēlēs atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Latvija ar Čehiju spēlēs 16.maijā.

Tikmēr tiek ziņots, ka pasaules čempionātā ASV izlasei, iespējams, nevarēs palīdzēt Vankūveras "Canucks" uzbrucējs Broks Besers. ''Neizskatās, ka Besers dosies uz pasaules hokeja čempionātu. Tas būtu riskanti riskēt gūt savainojumu, kad tev nav līgums uz jauno sezonu,'' vēsta twitter konts @DhaliwalSports.

Šajā sezonā Besers 66 spēlēs sakrājis 55 rezultativitātes punktus (26+29).

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС – новости спорта, футбол,...

  -1 [+] [-]

, 2019-04-01 13:35, pirms 5 gadiem
Būzers

     [+] [-]

, 2019-04-01 19:29, pirms 5 gadiem
Mēs bez Rēdliha. Te neizšķirts.