Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Čempionāta vidū atlaistais Baltkrievijas treneris: "Federācija izsauca mani uz sarunu"

Čempionāta vidū atlaistais Baltkrievijas treneris: "Federācija izsauca mani uz sarunu"
Deivs Lūiss
Foto: Reuters/Scanpix

Pasaules hokeja čempionātā jau pēc trešās spēles tika atlaists Baltkrievijas izlases galvenais treneris Deivs Lūiss, kas gan tāpat neglāba no izkrišanas no Elites. Baltkrievijas Hokeja federācija toreiz publiski sacīja, ka šis lēmums bijis abpusējs un ka pats Lūiss uzskatījis, ka valstsvienībai nepieciešamas jaunas vēsmas un jauns treneris, kurš varētu sapurināt komandu. Kanādiešu speciālists intervijā Pressball komentēja izlases pamešanu.

- Kad sapratāt, ka priekšlaicīga šķiršanās ir neizbēgama?
- Pēc zaudējuma Krievijai [trešajā spēlē čempionātā].

- Kā lēmums tas galu galā bija – jūsu vai federācijas?
- Mani izsauca federācijas pārstāvji, un mēs apspriedām situāciju. Cik ilga bija saruna? Precīzi jau vairs neatceros. Pusstundu varbūt.

- Kurš tieši ar jums runāja?
- Domāju, ka tam nav nozīmes. Tas viss jau ir pagātnē, dzīve turpinās, vienkārši tajā ir sākusies jauna nodaļa. Neieslīgšu mūsu sarunas detaļās. Ja vēlaties, uzprasiet federācijas cilvēkiem.

- Bet kāda bija jūsu tūlītējā reakcija?
- Hm… Tas dialogs, protams, bija pārsteigums. Šoks? Nē, tomēr dotu priekšroku vārdam "negaidīts".

- Un jūs uzreiz devāties uz lidostu…
- Jā. Tikai gribēju aprunāties ar kapteini un viņa asistentiem. Ar visu komandu ne, jo bija jau vēls, klāt jau bija nakts. Tikos ar trim spēlētājiem, labi parunājām. Pateicu viņiem, ka aizbraucu un ka ir pieņemts pēkšņs lēmums par manu atgriešanos Ziemeļamerikā. Novēlēju puišiem veiksmi, teicu, ka novērtēju viņu ieguldīto laiku, pūliņus, pašatdevi, līderdotības. Domāju, arī viņi bija nedaudz pārsteigti par notiekošo. Gluži kā mani asistenti…

- Tiesa, ka uz lidostu aizbraucāt ar taksi, nesagaidot izlases organizētu transportu?
- Reiss bija ieplānots noteiktā laikā, un man vajadzēja uz to pagūt. Tā ka vienkārši ērtākais variants izrādījās taksis, kuru arī izmantoju.

Izmantotie resursi:
https://www.pressball.by/news/hocke...


, 2018-05-31 21:37, pirms 6 gadiem
Tad jau droši vien trenēs kādi ŅHĻ vienību, ja nopietnām komandām nav vajadzīgs.
, 2018-05-31 22:21, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Tad jau droši vien trenēs kādi ŅHĻ vienību, ja nopietnām komandām nav vajadzīgs.
Beidz pazorīties. Nopietnām komandām!
, 2018-05-31 23:01, pirms 6 gadiem
Lai izvairītos no represijām , treneris pats sevi deportēja.
, 2018-05-31 23:01, pirms 6 gadiem
Viņš jau pats esot atkapies, nevis atlaists!
, 2018-05-31 23:14, pirms 6 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Beidz pazorīties. Nopietnām komandām!
Ai tak perna.... ir tads pats atpalikusais ka plakanas zemes komuna!
, 2018-06-01 14:30, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка
Miks Indrašis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64
7

2018. gada labākais Latvijas hokejists ir...

Ir pienākusi 2018. gada pēdējā diena un kopējā solī ar citiem medijiem grib soļot arī “Vienos vārtos”. Ir taču arī mums šis tas nepateikts (vai noklusēts!). Ko uz Jauno gadu līdzi nevajadzētu staipīt. Tā kā gads bija 18., tad arī nomināciju – 18. Neba nu simts, cik Latvijai gadu! Ja iespējams, pasmiesimies paši par sevi un hokeju, kas mūs vieno.
Oļegs Znaroks Phjončhanas olimpiskajās spēlēs 
Foto: fhr.ru
10

Putins piešķir Znarokam Aleksandra Ņevska ordeni

Krievijas federācijas prezidents Vladimirs Putins parakstījis lēmumu piešķirt bijušajam Latvijas izlases hokejistam un trenerim Oļegam Znarokam Aleksandra Ņevska ordeni par Krievijas izlases aizvešanu līdz Phjončhanas olimpisko spēļu zeltam.
Rikards Grēnborjs
Foto: TASS/Scanpix
7

Grēnborjs 2019. gadā atstās Zviedrijas galvenā trenera amatu

Zviedrijas izlases galvenais treneris Rikards Grēnborjs pēc 2019. gada pasaules čempionāta pametīs komandu, lai kopā ar ģimeni dotos uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Valstsvienības stūri pārņems Juhans Garpenlevs, kurš šobrīd ir Grēnborja asistents.