Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Krievijas izlases zaudējumu sērija pārbaudes spēlēs turpinās

Krievijas izlases zaudējumu sērija pārbaudes spēlēs turpinās
Maksims Šalunovs pret Miku Zibanejadu
Foto: EPA/Scanpix

Jaunā galvenā trenera Iļjas Vorobjova vadībā pie uzvaras joprojām nav tikusi Krievijas hokeja izlase, kas šodien Eirotūres ietvaros Zviedrijā ar 1:3 zaudēja mājinieku izlasei. Tikmēr Somija ar 5:2 pārspēja Čehiju.

Krievijas izlase šodien aizvadīja savu piekto pārbaudes spēli pirms pasaules čempionāta. Visās iepriekšējās Krievija, kuras galvenā trenera pienākumus šobrīd pilda Iļja Vorobjovs, cieta zaudējumus, tiesa, visās ar tikai vienu vārtu starpību, turklāt aizvakar pret somiem tika zaudēts tikai pēcspēles metienos.

Šodienas spēlē Stokholmā pret mājinieci Zviedrijas izlasi Krievijai klājās krietni pieticīgāk. Zviedri pārņēma vadību pirmā perioda izskaņā, kad Jons Normans vārtu priekšā savāca krievu vārtsarga Vasīlija Košečkina neveiksmīgi atsisto ripu.

Savukārt otrā perioda vidū krievi iekrita aizsardzībā, atstājot pilnīgi vienu savas zonas centrā Lorensu Pilutu, 22 gadus vecu aizsargu no HV 71, Zviedrijas augstākās līgas kluba. Drīz pēc tam savā zonā ripu zaudēja KHL finālsērijas varonis Staņislavs Galijevs no „Ak Bars”, un zviedri arī šoreiz sodīja pretiniekus par kļūdu, Jākubam Nīlsonam panākot 3:0.

Mača izskaņā krieviem goda vārtus guva Aleksejs Bivaļcevs no „Amur”, taču tas neglāba no kārtējā zaudējuma. Zviedriem tikmēr septītā uzvara deviņās pārbaudes spēlēs.

Otrā šodienas Eirotūres spēlē somi ar 5:2 apspēlēja Čehiju. Pa divām rezultatīvām piespēlēm sakrāja Ikonens un Rīkola, un veselas trīs reizes Somijas hokejisti realizēja skaitlisko vairākumu.


, 2018-04-28 19:19, pirms 6 gadiem
Patīkami. Krievija izkrīt elites- desmitgades pārsteigums nr.1. Cerēsim uz brīnumu un Krievijas -Lietuvas tikšanos PČ.
, 2018-04-28 19:30, pirms 6 gadiem
vienmēr patīkami, ko šādu dzirdēt.
, 2018-04-28 19:35, pirms 6 gadiem
Atskiriba no LV izlases , Krievija PC bus uzvaras
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-04-28 20:06, pirms 6 gadiem
andris_rejs_5490890 rakstīja: nojauta ka patirsīs jau pirmajā spēlē francūžiem
gaidisu komentarus pec speles
, 2018-04-28 20:30, pirms 6 gadiem
Zviedriem draudīgs sastāvs būs atkal uz čempionātu. Kopā ar kanādu galvenie pretendenti uz zeltu. Krievu lācis varēs sūkāt ķepu un grabināt koka medāli.
, 2018-04-28 20:58, pirms 6 gadiem
Pagaidām 8:5 Latvijas labā. Krieviem šajā nominācijā nemaz neizskatās labi.
, 2018-04-28 21:04, pirms 6 gadiem
asusasus rakstīja: Atskiriba no LV izlases , Krievija PC bus uzvaras
Nja... Latvija labi, ja uzvarēs Koreju un Norvēģiju papildlaikā vai pēcspēles metienos.. Kanāda-čempioni!
, 2018-04-28 21:19, pirms 6 gadiem
нaрод недaвно рaскрыли секрет стройного и подкаченого тела, не зaнимаясь спортом и без диет. Этот способ вычитaл в одном блоге и решил сразу же опробовать, результaт удивил: зa две недели убрал живот и начали проступать кубики, подкачал руки и спину.Тeпеpь и жeна захотeла пoпpобoвать, вeдь нe нужнo cидеть на диетaх и ходить в cпоpт зал и цена вoпpоca копeeчнaя. Вот тот блог, где подробно все описaно --- Блог Домашнего качка
, 2018-04-28 21:26, pirms 6 gadiem
Nezinu, varbūt krieviem var palīdzēt Latvijas futbola izlases pieredze. Kad viņi nonāk līdzīgā situācijā un ilgi nespēj uzvarēt, viņi sarunā draudzības spēli ar Gibraltāru, lai uzlabotu noskaņojumu un iegūtu pārliecību par savu spēku...
, 2018-04-29 06:44, pirms 6 gadiem
Tagad mēs tā pa īstam varam redzēt cik spēcīgi treneri bija Znaroks ar Vītoliņu ne par velti viņi bija vieni no pasaulē visdārgākajiem treneriem. Kopš viņu tur vairs nav, personīgi man, Krievijas izlases liktenis ir kļuvis vienaldzīgs. Latvijas izlase izskatās tik švaka,ka šķiet hokeja ērai Latvijā ir pienācis gals.
, 2018-04-29 09:05, pirms 6 gadiem
Pajāt uz krievu zāģiem bez letiņu korpusa. Vairāk uztrauc notiekošais pašu dārziņā.
Miks Indrašis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64
7

2018. gada labākais Latvijas hokejists ir...

Ir pienākusi 2018. gada pēdējā diena un kopējā solī ar citiem medijiem grib soļot arī “Vienos vārtos”. Ir taču arī mums šis tas nepateikts (vai noklusēts!). Ko uz Jauno gadu līdzi nevajadzētu staipīt. Tā kā gads bija 18., tad arī nomināciju – 18. Neba nu simts, cik Latvijai gadu! Ja iespējams, pasmiesimies paši par sevi un hokeju, kas mūs vieno.
Oļegs Znaroks Phjončhanas olimpiskajās spēlēs 
Foto: fhr.ru
10

Putins piešķir Znarokam Aleksandra Ņevska ordeni

Krievijas federācijas prezidents Vladimirs Putins parakstījis lēmumu piešķirt bijušajam Latvijas izlases hokejistam un trenerim Oļegam Znarokam Aleksandra Ņevska ordeni par Krievijas izlases aizvešanu līdz Phjončhanas olimpisko spēļu zeltam.
Rikards Grēnborjs
Foto: TASS/Scanpix
7

Grēnborjs 2019. gadā atstās Zviedrijas galvenā trenera amatu

Zviedrijas izlases galvenais treneris Rikards Grēnborjs pēc 2019. gada pasaules čempionāta pametīs komandu, lai kopā ar ģimeni dotos uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Valstsvienības stūri pārņems Juhans Garpenlevs, kurš šobrīd ir Grēnborja asistents.