Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Krievijas izlase pēc Znaroka nomaiņas galvenā trenera amatā turpina zaudēt

Rolands Eliņš

Krievijas izlase pēc Znaroka nomaiņas galvenā trenera amatā turpina zaudēt
Foto: imago/Newspix24/Scanpix

Jaunā galvenā trenera Iļjas Vorobjova vadībā Krievijas izlase šodien aizvadīja ceturto pārbaudes spēli un cieta ceturto zaudējumu, šoreiz ar 2:3 pēcspēles metienos Zviedrijā notiekošajā mačā piekāpjoties Somijai.

Mazāk nekā mēnesi pirms pasaules čempionāta sākuma Krievijas izlases treneru amatu atstāja Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Znarokam gan palika līgums ar Krievijas Hokeja federāciju vēl līdz maija beigām, un viņš šobrīd nosacīti palicis izlases vadības kolektīvā, proti, darbojas kā konsultants. Krievijas izlases vadību pārņēmis treneris Iļja Vorobjovs, taču viņam pagaidām nesekmējas.

Krievijas izlase Vorobjova vadībā šovakar aizvadīja savu ceturto spēli un beidzot izvairījās no zaudējuma pamatlaikā, spēlējot 2:2 pret Somiju. Taču pēcspēles metienos ar 3:2 labāki bija somi, kas sarūpēja Vorobjova izlasei ceturto zaudējumu pēc kārtas. Jāpiemin gan, ka visi četri zaudējumi bijuši ar vienu vārtu starpību.

Šodienas mačā somiem ar divām rezultatīvām piespēlēm un precīzu bullīti izcēlās „Yugra” uzbrucējs Veli Mati Savinainens, kamēr krieviem vārtus guva SKA uzbrucējs Iļja Kablukovs un KHL čempions no Kazaņas Staņislavs Galijevs.

Otrā mačā turnīrā Zviedrijā šodien mājinieku izlase ar 3:1 apspēlēja Čehiju. Pirmos vārtus zviedriem guva Jākubs Nīlsons no vietējās līgas, bet otrajā perioda izcēlās Zviedrijas NHL vīri Mika Zibanejads un Olivers Ekmans-Lāšons, turklāt Zibanejads iemeta mazākumā. Čehiem goda vārtus izdevās gūt tikai trešajā periodā, kad precīzs bija 21 gadu vecais aizsargs Davids Sklenicka no „Plzen”.

Pārbaudes maču šodien aizvadīja arī Austrija, kas ar 3:2 apspēlēja Baltkrieviju. Uzvaras vārti 21 gadu vecā uzbrucēja Dominika Zvergera rēķinā, kurš nule kā aizvadījis ļoti rezultatīvu sezonu Šveices līgā, „Ambri-Piotta” sastāvā 60 spēlēs tiekot pie 49 punktiem.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-04-27 08:00, pirms 6 gadiem
Ai žēl starp citu, ka LV šogad pret viņiem nespēlēs! Izskatās ka Krieviem šogad medaļas nespīd! Somi ir ar nopietnu sastāvu jau tagad, zviedriem plus mīnus ir jau labs sastāvs un Kanāda šogad arī ar pliku roku nebūs ņemama (kā diena ar nakti salīdzinot Olimpisko sastāvu ar tagadējo kas uz PČ brauks)

     [+] [-]

, 2018-04-27 08:03, pirms 6 gadiem
Tā viņiem arī vajag! Varbūt tagad pratīs novērtēt letiņu korpusa ieguldījumu! Bet jau ir par vēlu....

  +1 [+] [-]

, 2018-04-27 09:20, pirms 6 gadiem
nevis Zvergers, bet Cvergers... vācu valoda tomēr...

     [+] [-]

, 2018-04-27 09:23, pirms 6 gadiem
vui kas pa prieku lai tagad drāž tos rus, vispār nesaprotu kur to mudaku ielika par trenneri jau izmeta metalurgs, a te rus izlase paņem, čalim šis varētu kļūt par pirmo un pēdējo PČ es tikai par to priecātos!

     [+] [-]

, 2018-04-27 11:37, pirms 6 gadiem
Nemaz nezināju,ka Znaroks vairs netrenē Rus izlasi. Jaunā trenera izvēle protams unikāla. Vorobjova spēles stilu un attieksmi pret spēlētājiem zina daudzi,nebrīnīšos ja neviens no NHL negribēs spēlēt viņa komandā.
LADA rulzzz. Liks atkal krieviem no aizsardzības spēlēt,ko viņi nekad nav pratuši

Znars jau 100 % bija labāka kandidatūra par šo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-04-27 19:15, pirms 6 gadiem
svomalraH rakstīja: Nemaz nezināju,ka Znaroks vairs netrenē Rus izlasi. Jaunā trenera izvēle protams unikāla. Vorobjova spēles stilu un attieksmi pret spēlētājiem zina daudzi,nebrīnīšos ja neviens no NHL negribēs spēlēt viņa komandā.
LADA rulzzz. Liks atkal krieviem no aizsardzības spēlēt,ko viņi nekad nav pratuši

Znars jau 100 % bija labāka kandidatūra par šo.
tu tiešām par Iļju?