Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Kanādieši slavē Šveici un Dženoni un vēlas izcīnīt bronzas medaļas

Agris Suveizda

Kanādieši slavē Šveici un Dženoni un vēlas izcīnīt bronzas medaļas
Konors Makdeivids
Foto: AP/Scanpix

Šveices hokeja izlase pasaules čempionātā Dānijā sagādāja vēl vienu sensāciju un pusfinālā uzveica arī Kanādu (3:1), kas finālā bija spēlējusi trīs gadus pēc kārtas.

Kanādas izlases kapteinis Konors Makdeivids: "Laukumā izgājām nedaudz negatavi. Grūti pateikt, kādēļ turnīrā rādām nestabilu sniegumu. Iespējams, arī nedaudz nenovērtējām Šveici, taču tai ir ļoti laba komanda. Pirmajā mazākumā ļoti labi aizsargājāmies, bet nākamajos divos ielaidām. Tas arī visu izšķīra. Ļoti labi nospēlēja viņu vārtsargs Dženoni. Mums vēl ir iespēja turnīru pabeigt ar uzvaru."

Šveices izlases aizsargs Mirko Millers: "Leonardo [Dženoni] vārtos bija lielisks. Trešajā trešdaļā mums praktiski vairs nebija spēka, bet paveicās ar trešajiem vārtiem – tajos bija rikošets. Un šie vārti deva mums enerģiju pabeigt spēli. Kad skanēja beigu sirēna, iekšā darījās kaut kas traks. Kā spējām apturēt Makdeividu? Ļoti labi nospēlēja uzbrucēji, kuri viņam īpaši neļāva kontrolēt ripu, īpaši viduszonā, kurš viņš parasti uzņem ārprātīgu ātrumu. Ja viņam ļauj pārvarēt viduszonu, tad diez vai viņu apturēs arī labākie aizsargi pasaulē. Tāpēc jāuzslavē uzbrucēji, kuri izdarīja viņam spiedienu un liedza ieslidoties ar ripu."

Kanādas izlases aizsargs Ērons Ekblads: "Tā bija neticama spēle. Domāju, šveicieši šodien bija labāki par mums, viņiem ir ļoti laba komanda. Neteikšu, ka šis zaudējums mums ir liels šoks. Gribējām uzvarēt un ļoti centāmies, bet pietrūka gūtu vārtu – viņu vārtsargs teicami paveica savu darbu. Cīnīsimies par bronzu – mūsu valstij ir ļoti svarīgi, lai mēs mājās atgrieztos ar medaļu. Uzvara pār ASV darītu mūs lepnus."

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...
https://www.championat.com/hockey/n...
https://www.championat.com/hockey/n...

  -1 [+] [-]

, 2018-05-20 08:54, pirms 6 gadiem
Trakas lietas Kanāda ar ASV mazajā finālā par bronzu.Domāju Šveices brīnums ar šo pusfinālu izbeidzās.Manuprāt,zviedri kļūtu par čempioniem arī finālā spēlējot pret Kanādu.Šoreiz fināla reklāma tāda pašķidra,bet visu cieņu Šveicei.