Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Dāņi uzvar Baltkrievijā, Norvēģija parāda lielisku aizsardzību Šveicē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dāņi uzvar Baltkrievijā, Norvēģija parāda lielisku aizsardzību Šveicē
Olivers Lauridsens (Dānija)
Foto: ishockey.dk

Pārbaudes spēlēs pirms gaidāmā pasaules čempionāta hokejā uzvaras izcīnījušas Dānijas un Norvēģijas valstsvienības, kas ar identisku 2:1 pieveica attiecīgi Baltkrieviju un Šveici.

Abus vārtus Dānijas izlases hokejisti guva pirmā perioda beigu un otro 20 minūšu sākuma daļā, kad baltkrievu vārtos pa ripai iemeta Patriks Rasels (1:0) un Frederiks Storms (2:0).

Baltkrievijas izlases labā spēles 47. minūtē vienus vārtus atguva Dmitrijs Korobovs, tomēr tas no mājinieku puses bija arī viss. Sābriem pārbaudes spēļu ciklā šis bija jau ceturtais zaudējums pēc kārtas, kamēr pasaules čempionāta rīkotājvalstij Dānijai - pirmā uzvara šopavasar.

Latvijas izlase ar dāņiem spēkosies grupu turnīra noslēdzošajā mačā 15. maijā.

Cita Latvijas izlases pretiniece PČ - Norvēģijas izlase (mūsējie ar norvēģiem spēkosies atklāšanas spēlē 5. maijā) līdz noslēdzošā perioda sākumam viesos ieguva 2:0 vadību pret vietējo Šveices izlasi.

Norvēģu vārti palika neieņemti līdz pat pamatlaika 57. minūtei, kad 1:2 skaitliskajā vairākumā panāca Žoels Genaci. Rezultāts uz tablo vēlāk vairs nemainījās.