Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Nīkvists pēc 6:0 uzvaras pār ASV: "Šī vienkārši nebija amerikāņu diena"

Rolands Eliņš

Nīkvists pēc 6:0 uzvaras pār ASV: "Šī vienkārši nebija amerikāņu diena"
Gustavs Nīkvists
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA/Scanpix

Zviedrijas hokeja izlases spēlētāji atzinīgi novērtēja ASV izlases paveikto, norādot, ka šodien aizvadītās pusfināla spēles rezultāts 6:0 neatspoguļo ASV izlases līmeni.

„Nepiekritīšu, ka bija viegla spēle,” pēc mača izteicās zviedru uzbrucējs Gustavs Nīkvists. „Ar ASV aizvadījām sarežģītu spēli. Sešas iemestās ripas nenozīmē, ka mēs laukumā varējām atpūsties. Tāpat visu laiku tikām turēti spriedzē, spēlējām ar cienīgu pretinieku. Mums turklāt ir jāsamazina savu kļūdu skaits, mūsu vārtsargs Nīlsons izcēlās ar pāris neticamiem atvairījumiem, un viņš bija mūsu komandas labākais spēlētājs šodien.”

„Mēs visu spēli pieturējāmies pie trenera dotās taktikas, tāpat lieliski nospēlējām skaitliskajā vairākumā un mazākumā. Taču atkārtošos, ka amerikāņi tāpat kā mēs tika līdz pusfinālam, tāpēc par vāju ASV izlasi nekādi nevar saukt. Gluži vienkārši šodien nebija viņu diena.”

Savu vārtsargu ļoti uzteica arī Rikards Rakells, norādot, ka Nīlsons ne tikai atvairījis ASV uzbrukumus, bet arī iedvesmojis savu komandu: „Mums bija dots uzdevums spēlēt aktīvi un pavadīt maksimāli daudz laika pretinieku zonā, kas gan ne vienmēr sanāca. Protams, seši gūti vārti ir lielisks rezultāts, taču ir neapmierinātība par noraidījumu daudzumu. Tik daudz noteikumus pārkāpt nedrīkst. Labi, ka mazākuma brigāde izturēja.”

Savukārt ASV izlases uzbrucējs Niks Bonino atvainojās par šodienas spēli: „Pirms izvērtēju spēles gaitu vēlos atvainoties mūsu līdzjutējiem. Mēs nedrīkstam zaudēt ar tādu rezultātu. Jau iepriekš zinājām, ka Zviedrija ir viena no spēcīgākajām izlasēm šajā turnīrā, ja ne pati spēcīgākā. Mūsu pretinieks bija ļoti labi apmācīts, katrā līnijā bija spēcīgi spēlētāji. Diemžēl mēs paši nerealizējām savu spēles plānu. Vai mums patraucēja pārbrauciens starp arēnām? Šobrīd nav jēgas par to runāt un meklēt attaisnojumus.”

Izmantotie resursi:
Page Redirection
https://www.championat.com/hockey/n...

     [+] [-]

, 2018-05-19 23:49, pirms 6 gadiem
Nezinu vai esmu vienīgais bet gribētos redzēt Šveices triumfu pret šīm uzpūtīgām zviedru balerīnām

     [+] [-]

, 2018-05-20 00:31, pirms 6 gadiem
Esi vienīgais

     [+] [-]

, 2018-05-20 00:33, pirms 6 gadiem
Zviedru hokejs ir skatāmākais pasulē. Ātrs, tehnisks, un rezultatīvs...vienīgi Latvija velk tam līdz...

     [+] [-]

, 2018-05-20 09:03, pirms 6 gadiem
Zviedri tiešām malači un viņu hokejs šobrīd labākais Eiropā.Ne pa velti lielākais desants pasaules labākajā līgā no Eiropas ir zviedriem.