Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Balcers: "Parādījām, ka varam spēlēt pret jebkuru izlasi pasaulē"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balcers: "Parādījām, ka varam spēlēt pret jebkuru izlasi pasaulē"
Latvijas izlase atzīmē Rūdolfa Balcera vārtus
Foto: imago/Scanpix

2018. gada pasaules čempionāts beidzies Latvijas izlasei, kas ceturtdaļfinālā ar 2:3 piekāpās Zviedrijai. Desmit minūtes pirms beigām cerību deva Rūdolfa Balcera precīzais metiens zem pārliktņa. "Mēģinājām, cīnījāmies, bet nesanāca," pēc neveiksmes atzina debitants, kurš kļuva par valstsvienības rezultatīvāko spēlētāju.

"Izgājām laukumā un mēģinājām spēlēt agresīvi – tāpat kā pret kanādiešiem un amerikāņiem. Pret visām komandām tāpat izgājām. Pirmais periods, ja ir 0:0, 1:1 vai vispār esi vadībā, iedod pārliecību, ka vari spēlēt. Zinājām, ka aizsardzībā visa turnīra garumā esam spēlējuši stipri un ka mums tikt cauri ir grūti. Pēc pirmā perioda bija sajūtas, ka varam šodien vinnēt," pēc neveiksmes teica uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kura precīzais metiens desmit minūtes pirms beigām samazināja deficītu līdz minimumam.

"Viņi spēlēja to pašu, ko visa turnīra garumā – agresīvi centās forsēt visu laiku. Uzdevums bija spēlēt tāpat kā to dara zviedri. Beigās mazliet pamainījām. Viņiem meistarība ir visās četrās maiņās. Neko, mēģinājām, cīnījāmies, bet nesanāca," teica Balcers, kurš laukumā pavadīja 21 minūti un 36 sekundes, un tas starp uzbrucējiem bija ilgākais laiks. Viņš pa vārtiem meta divas reizes, un viena no ripām ielidoja zviedru tīklā. "Viņi sāka turēt ripu, un tad treneri teica, lai ejam virsū. Bija brīži, kad vajadzēja atkāpties. Visu laiku bija izmaiņas, visas spēles garumā."

"Pirmais pasaules čempionāts lielajā izlasē – nezinu, vai varēju iedomāties ko labāku. Tikām līdz ceturtdaļfinālam. Parādījām visiem, ka varam spēlēt pret jebkuru izlasi pasaulē. Šoreiz mazliet nepaveicās," norādīja debitants Balcers. 21 gadu vecais uzbrucējs astoņos mačos tika pie sešiem punktiem – četri vārti un divas piespēles –, kļūstot par komandas rezultatīvāko spēlētāju.

 +13 [+] [-]

, 2018-05-18 07:43, pirms 6 gadiem
Parādījāt gan un līdz ar to pacēlāt latiņu citā augstumā.Tagad par neiekļūšanu ceturdaļfinālā tiksiet kritizēti ne pa jokam,bet ja nopietni,tad šī Latvijas izlase bija KOMANDA un izveidot to izdevās treneru kolektīvam laikam galveno kārt tāpēc,ka izlasē nebija dažu veco čīkstētāju,kuri sevi uzskata par lielmeistariem Latvijas hokejā un kurus ir jālūdzās,lai nāktu spēlēt uz izlasi.Pārliecinošs piemērs,ka varam iztikt bez viņiem un dot iespēju tiem ,kuriem deg acis spēlējot valsts izlasē.Paldies viņiem par lieliskajām hokeja emocijām šajā čempī.

 +11 [+] [-]

, 2018-05-18 08:41, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Pārliecinošs piemērs,ka varam iztikt bez viņiem
Par to iztikšanu grūti spriest, jo mūsu vairākums parādija, ka Dārziņš un Daugaviņš būtu ļoti noderīgi. Bet es saprotu, ka tu par Bārtuli runā.

 +10 [+] [-]

, 2018-05-18 09:01, pirms 6 gadiem
Pietrūka Daugaviņš, Dārziņš, Karsums, Girgensons. Kas zin, varbūt ar viņiem arī tiktu tālāk, bet varbūt arī netiktu tik tālu pat. Un neviens nekritizēs, ja nākamgad netiksim ceturtdaļfinālā. Nav mums tie resursi tik lieli kā lielvalstīm. Taču ir izcils treneris, ko vajag noturēt.

     [+] [-]

, 2018-05-18 09:44, pirms 6 gadiem
valdinjshh rakstīja: Pietrūka Daugaviņš, Dārziņš, Karsums, Girgensons. Kas zin, varbūt ar viņiem arī tiktu tālāk, bet varbūt arī netiktu tik tālu pat. Un neviens nekritizēs, ja nākamgad netiksim ceturtdaļfinālā. Nav mums tie resursi tik lieli kā lielvalstīm. Taču ir izcils treneris, ko vajag noturēt.
Pieļauju,ka ar šiem 3, mūsu vairākums būtu labāks. Vai sniegums būtu labāks kopumā? To nekad nevar zināt.. lielākā daļa, mani iesgaidot, no šīs izlases gaidīja labākajā gadījumā palikšanu elitē. Beigās - biku pietrūka, lai pēs 1/4 finālā pieveiktu zviedrus..

     [+] [-]

, 2018-05-18 10:28, pirms 6 gadiem
Bet ne uzvarēt. Labākajā gadījumā izvilkt neizšķirtu.

  +9 [+] [-]

, 2018-05-18 10:31, pirms 6 gadiem
Man tiešām prieks, ka Balceris, pusmūžu nodzīvojot citā valstī, uzreiz pievienojas izlasei, un izklausās tik lepns, ka bija tāda iespēja. Ticu, ka viņš vēl savas čempja labākā spēlētāja balvas nopelnīs, šoreiz arī Džeram nevarēja neiedot. Arī Teodors no lidmašīnas uzreiz lec uz ledus. Kaut nu viņi nekad nepiedzīvotu zvaigžņu slimību.

  +3 [+] [-]

, 2018-05-18 10:41, pirms 6 gadiem
valdinjshh rakstīja: Pietrūka Daugaviņš, Dārziņš, Karsums, Girgensons. Kas zin, varbūt ar viņiem arī tiktu tālāk, bet varbūt arī netiktu tik tālu pat. Un neviens nekritizēs, ja nākamgad netiksim ceturtdaļfinālā. Nav mums tie resursi tik lieli kā lielvalstīm. Taču ir izcils treneris, ko vajag noturēt.
Valdi, dažreiz vnk vajag paklusēt. Nu tā, aiz cienas par tiem čaļiem, kuri spēlēja. Nu nav ko vaidēt, nebija tas un tas. Priecājies par tiem, kuri bija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-05-18 22:00, pirms 6 gadiem
Nevajag te nīgoties, redz, būtu tie bijuši... Nu, nebija un viss! Toties tie, kuri bija un kuriem acis dega, spēlēja tā, ka prieks! Un viņiem visiem šoreiz liels paldies!

     [+] [-]

, 2018-05-19 07:49, pirms 6 gadiem
Lai rakstitu kas bija kas ne un noliktu vinus vajag no sakuma uzinat iemeslus lai kadu noliktu kapec vins bija vai ne