Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Klāsens: "Manuprāt, Merzļikins ir pasaules čempionāta labākais vārtsargs"

Rolands Eliņš

Klāsens: "Manuprāt, Merzļikins ir pasaules čempionāta labākais vārtsargs"
Linuss Klāsens un Elvis Merzļikins "Lugano" sastāvā
Foto: KEYSTONE/TI-PRESS/GABRIELE PUTZU

Elvja Merzļikina komandas biedrs Šveices „Lugano” sastāvā Linuss Klāsens zviedru medijiem ļoti atzinīgi novērtējis latviešu vārtsarga paveikto pasaules čempionātā, savukārt Zviedrijas izlases aizsargs Hampuss Lindholms par šovakar gaidāmo spēli izteicās, ka zviedriem jāprot nospēlēt gudri un jāizvairās no noraidījumiem.

Zviedrijas mediji pirms šī vakara ceturtdaļfināla, kurā PČ galvenā favorīte Zviedrija spēkosies ar Latvijas izlasi, īpašu uzmanību pievērsuši savas valsts čempionāta pārstāvim Rodrigo Ābolam un Latvijas izlases vārtsargam Elvim Merzļikinam, par kuru publicēts plašs raksts medijā „Aftonbladet”, uzrunājot arī viņa komandas biedru „Lugano” sastāvā Linusu Klāsenu.

„Elvis ir ļoti izaudzis,” sacīja zviedru uzbrucējs Klāsens, kurš šosezon Zviedrijas izlasē nespēlē. „Kad mēs ar Fredriku Petešonu ieradāmies Lugano, abi centāmies palīdzēt Merzļikinam, palīdzējām ar iejušanos komandā un tīri sadzīviskām lietām. Manuprāt, viņš ir pasaules čempionāta labākais vārtsargs.”

Latvijas izlasi uzteica arī Zviedrijas izlases aizsargs Hampuss Lindholms: „Esmu dzirdējis, ka viņi spēlē ļoti saliedēti un laukumā cīnās līdz pēdējam, tāpēc sagaidu grūtu cīņu. Mums iepriekšējās spēlēs bijis pārāk daudz noraidījumu, un šī ir lieta, kurā mums jābūt gudrākiem, jāspēlē nedaudz vēsāk. Taču spēles karstumā ne vienmēr to sanāk atcerēties, tāpēc ir viegli nesavaldīties un ļauties emocijām.”

Lindholms atzina, ka izslēgšanas spēļu kalendārs Zviedrijai solās pateicīgs, taču solīja, ka vaļības ceturtdaļfinālā netiks pieļautas: „Otrā zarā ir ļoti spēcīgas izlases, taču šīs tāpat ir izslēgšanas spēles, katrs pretinieks, ko nepieciešams uzvarēt, ir sarežģīts. Tagad sākusies fāze, kad katrs mačs var nozīmēt izstāšanos, tāpēc nevaram atlaist gāzes pedāli.”

Savukārt viens no Zviedrijas izlases līderiem Mika Zibanedžads atteicās sarunā ar medijiem runāt iespējām pusfinālā un potenciālajiem pretiniekiem: „Vispirms mums jāspēlē pret Latviju, šobrīd uzmanību pievēršu tikai tam.”

Izmantotie resursi:
https://www.aftonbladet.se/sportbla...
https://www.sportbibeln.se/hockey/t...

  +4 [+] [-]

, 2018-05-17 18:02, pirms 6 gadiem
Vot, tas ir bazars!
Slēpts komentārs: MOKA

  +8 [+] [-]

, 2018-05-17 18:28, pirms 6 gadiem
MOKA rakstīja: Tirgus nulle
Nebij vajadzība, lai Tu stādītos priekšā!

  +5 [+] [-]

, 2018-05-17 18:56, pirms 6 gadiem
MOKA rakstīja: Tirgus nulle
pīkstinātājs maximā ierunājās

     [+] [-]

, 2018-05-17 20:47, pirms 6 gadiem
Tikai mieru berni

     [+] [-]

, 2018-05-17 20:58, pirms 6 gadiem
Petešons... Ha! Normāliem cilvēkiem tas noteikti ir Petersons, rakstītājiem ar īpašām vajadzībām - lai jau viņiem tiek tas prieciņš izpausties.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-17 21:02, pirms 6 gadiem
MOKA rakstīja: Tikai mieru berni
nulle klusē!

     [+] [-]

, 2018-05-17 22:20, pirms 6 gadiem
Pasaulē labākais ne čempionātā.