Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Merzļikins nepārspēj Balcera rekordu, Freiberga nūja tiek novērtēta

Merzļikins nepārspēj Balcera rekordu, Freiberga nūja tiek novērtēta
Ralfs Freibergs
Foto: EPA/Scanpix

Pasaules čempionāta grupu turnīra pēdējā spēlē, kurā Latvijas hokejisti ar 1:0 pieveica mājinieci Dānijas valstsvienību, Sportacentrs.com lietotāji izcēlās ar rekordaugstiem spēlētāju vērtējumiem. Labākais šoreiz bija vārtsargs Elvis Merzļikins, visi nopelnīja vismaz "četriniekus", un, jā, zemākais vērtējums beidzot nebija Oskaram Cibuļskim. Ar to arī viņu apsveicam!

Elvja Merzļikina 19 atvairītie metieni un otrā "sausā" spēle turnīrā no portāla lietotājiem saņēma gandrīz nevainojamu vērtējumu - 4,92 balles. Vairāk šajā čempionātā saņēmis tikai Rūdolfs Balcers, kurš pret Norvēģiju nopelnīja vidējo atzīmi 4,95 balles.

Tuvu Merzļikinam bija vienīgo vārtu autors Andris Džeriņš (4,88), bet pirmoreiz trijniekā ielauzās aizsargs Ralfs Freibergs (4,81), kura nūja glāba Latviju no vārtu zaudējuma. Tāpat ļoti augstas atzīmes saņēma arī Ronalds Ķēniņš, Balcers un Kristaps Sotnieks.

Neraksturīgi zemu šoreiz Rodrigo Ābols, lai gan vērtējums tik un tā ir labs. Iespējams, daudziem kremt viņa neizmantotā iespēja dubultot pārsvaru, kas līdz pat pēdējām sekundēm fanus piespieda patērēt validolu. Zemākais, bet ne zems, vērtējums šoreiz Ņikitam Jevpalovam (4,34), mazliet labāks Vitālijam Pavlovam un Kristapam Zīlem. Un - tikai tad seko Oskars Cibuļskis, kurš bija nopelnījis zemāko atzīmi iepriekšējās piecās spēlēs pēc kārtas.

Kā jau solīts, trīs no aptaujas dalībniekiem izlozes kārtībā iegūst "Vienos vārtos" mēneša abonementu. Šoreiz izlozes veiksminieki ir līdzjutēji ar nikiem Damokla_zobens, Ledusbralis un kasparens, kuri mēneša garumā varēs lasīt "Vienos vārtos" sadaļu par velti.

Latvijas izlases hokejistu vērtējumi

SpēlētājsBalles
Elvis Merzļikins4.92
Andris Džeriņš4.88
Ralfs Freibergs4.81
Ronalds Ķēniņš4.74
Rūdolfs Balcers4.74
Kristaps Sotnieks4.73
Kristiāns Rubīns4.71
Teodors Bļugers4.70
Miķelis Rēdlihs4.67
Miks Indrašis4.64
Rihards Bukarts4.60
Guntis Galviņš4.55
Gints Meija4.51
Rodrigo Ābols4.49
Roberts Bukarts4.44
Oskars Cibuļskis4.42
Kristaps Zīle4.40
Vitālijs Pavlovs4.36
Ņikita Jevpalovs4.34

Lai palīdzētu izvēlēties katra spēlētāja veikumu, piedāvājam savu versiju par katra vērtējuma nozīmi!
5 - labāk nospēlēt būtu ļoti grūti - īsts līderis
4 - labi aizvadīts mačs
3 - normāla spēle, neko nesabojāja
2 - kļūdu vairāk nekā labu epizožu - slikta spēle
1 - izgāšanās


, 2018-05-16 22:02, pirms 6 gadiem
Visiem devu 5!
, 2018-05-16 22:28, pirms 6 gadiem
To es saprotu, tā pa lielam vajadzēja būt arī iepriekšejā spēlē.
, 2018-05-16 22:44, pirms 6 gadiem
Macaron* rakstīja: Visiem devu 5!
analoģiski, dumji izcelt kādu tādā spēlē, protams Elvis savu darbu padarīja bet bez laukuma spēlētājiem nebūtu uz 0.

anyway, šoreiz uz laukuma bija vienota dūre un pat maiņas nebija svarīgas, ja spēj tā saliedēties un kapāties tad cepuri nost treneriem un spēlētājiem, protams, arī bez Cibas idiotiskajām kļūdām savā zonā bija daudz vieglāk uzvarēt
Slēpts komentārs: SmiekluReinis27
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-17 09:50, pirms 6 gadiem
Ja vārtu sargs nostāv sausā....un nesatraumē, nenopelna soda minūtes...tad kādas pretenzijas? 5 un basta. Latvijas vērtētāji nezina ko īsti grib. TIPA: Tu esi nevainojams, bet gribas tev piesieties, bet nav par ko - tad 4.9
, 2018-05-17 10:21, pirms 6 gadiem
RENO MARKS rakstīja: Ja vārtu sargs nostāv sausā....un nesatraumē, nenopelna soda minūtes...tad kādas pretenzijas? 5 un basta. Latvijas vērtētāji nezina ko īsti grib. TIPA: Tu esi nevainojams, bet gribas tev piesieties, bet nav par ko - tad 4.9
Ja nu vienīgi mistiskā veidā patraucē saviem spēlētājiem gūt vārtus
, 2018-05-17 13:46, pirms 6 gadiem
RENO MARKS rakstīja: Ja vārtu sargs nostāv sausā....un nesatraumē, nenopelna soda minūtes...tad kādas pretenzijas? 5 un basta. Latvijas vērtētāji nezina ko īsti grib. TIPA: Tu esi nevainojams, bet gribas tev piesieties, bet nav par ko - tad 4.9
Kāds trollis, kurš droši vien visiem salika 1, vai arī homo, kuram Elvis nav viņa gaumē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Miks Indrašis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64
7

2018. gada labākais Latvijas hokejists ir...

Ir pienākusi 2018. gada pēdējā diena un kopējā solī ar citiem medijiem grib soļot arī “Vienos vārtos”. Ir taču arī mums šis tas nepateikts (vai noklusēts!). Ko uz Jauno gadu līdzi nevajadzētu staipīt. Tā kā gads bija 18., tad arī nomināciju – 18. Neba nu simts, cik Latvijai gadu! Ja iespējams, pasmiesimies paši par sevi un hokeju, kas mūs vieno.
Oļegs Znaroks Phjončhanas olimpiskajās spēlēs 
Foto: fhr.ru
10

Putins piešķir Znarokam Aleksandra Ņevska ordeni

Krievijas federācijas prezidents Vladimirs Putins parakstījis lēmumu piešķirt bijušajam Latvijas izlases hokejistam un trenerim Oļegam Znarokam Aleksandra Ņevska ordeni par Krievijas izlases aizvešanu līdz Phjončhanas olimpisko spēļu zeltam.
Rikards Grēnborjs
Foto: TASS/Scanpix
7

Grēnborjs 2019. gadā atstās Zviedrijas galvenā trenera amatu

Zviedrijas izlases galvenais treneris Rikards Grēnborjs pēc 2019. gada pasaules čempionāta pametīs komandu, lai kopā ar ģimeni dotos uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Valstsvienības stūri pārņems Juhans Garpenlevs, kurš šobrīd ir Grēnborja asistents.