Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Latvijas skaistais vārtu guvums pret Vāciju netiek iekļauts dienas labāko trijniekā

Latvijas skaistais vārtu guvums pret Vāciju netiek iekļauts dienas labāko trijniekā
Ronalds Ķēniņš
Foto: AP/Scanpix

Starptautiskā hokeja federācija publicējusi vakardienas spēļu labāko vārtu guvumu trijnieku, un tajā, kā par pārsteigumu, nav Latvijas pirmās ripas pret Vāciju, ko pretuzbrukumā pēc Rodrigo Ābola piespēles jau tukšos vārtos iemeta Ronalds Ķēniņš.

Pirmā vieta labāko vārtu guvumu sarakstā atvēlēta krievu aizsargam Ņikitam Ņesterovam, kurš vienā pieskārienā trāpīja no iemetiena apļa un vairākumā pieci pret trim dubultoja rezultāta starpību pret Šveici (3:1).

Otrā vieta pienācās slovākam Marekam Djalogam, kurš mazākumā aizmuka pretuzbrukumā un pēdējā trešdaļā uzsāka Slovākijas pakaļdzīšanos pret Zviedriju (2:3), vēlāk zaudējot vien pagarinājumā (3:4). Savukārt trešā vieta šajā topā piešķirta austrietim Dominikam Cvergeram, kurš ar metienu augšējā stūrī pielika punktu Baltkrievijas sakāvei (4:0).

Latvijas Hokeja federācija sociālo tīklu vietnē Twitter paudusi izbrīnu par Ķēniņa vārtu guvuma neiekļaušanu labāko epizožu video. Iepriekš līdzīga reakcija sekoja pēc tam, kad Rūdolfa Balcera izcilie uzvaras vārti pagarinājumā pret Norvēģiju (3:2) deva vien otro vietu, tajā dienā piekāpjoties citai uzvaras ripai pagarinājumā, kuru pret Austriju iemeta šveicietis Enco Korvi.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-13 11:40, pirms 6 gadiem
Ierunājās ķuilis kurš no hokeja nekā nesajēdz
, 2018-05-13 11:53, pirms 6 gadiem
Šajā čempī skaistas izspēles nav cieņā...
, 2018-05-13 13:03, pirms 6 gadiem
Man ir īsts vārds vieta kur dzīvoju! Tu ar sportu nodarbojies vai tik pird dīvānā un tupi smirdi? Tev ir zināma tāda maņa kā aukstasinība un skaistums? ABRAM?
, 2018-05-13 13:43, pirms 6 gadiem
Viņiem skauž. Šovakar canada jāuzvar, ir šance. Un tik nesakiet ka nav
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-14 09:45, pirms 6 gadiem
Domeniks rakstīja: Man ir īsts vārds vieta kur dzīvoju! Tu ar sportu nodarbojies vai tik pird dīvānā un tupi smirdi? Tev ir zināma tāda maņa kā aukstasinība un skaistums? ABRAM?
Tak nebarojiet to trolli.
, 2018-05-14 09:46, pirms 6 gadiem
Tā vien šķiet, ka kaut kāda programma "randomā" izvēlas tos vārtus šim topam.
Miks Indrašis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64
7

2018. gada labākais Latvijas hokejists ir...

Ir pienākusi 2018. gada pēdējā diena un kopējā solī ar citiem medijiem grib soļot arī “Vienos vārtos”. Ir taču arī mums šis tas nepateikts (vai noklusēts!). Ko uz Jauno gadu līdzi nevajadzētu staipīt. Tā kā gads bija 18., tad arī nomināciju – 18. Neba nu simts, cik Latvijai gadu! Ja iespējams, pasmiesimies paši par sevi un hokeju, kas mūs vieno.
Oļegs Znaroks Phjončhanas olimpiskajās spēlēs 
Foto: fhr.ru
10

Putins piešķir Znarokam Aleksandra Ņevska ordeni

Krievijas federācijas prezidents Vladimirs Putins parakstījis lēmumu piešķirt bijušajam Latvijas izlases hokejistam un trenerim Oļegam Znarokam Aleksandra Ņevska ordeni par Krievijas izlases aizvešanu līdz Phjončhanas olimpisko spēļu zeltam.
Rikards Grēnborjs
Foto: TASS/Scanpix
7

Grēnborjs 2019. gadā atstās Zviedrijas galvenā trenera amatu

Zviedrijas izlases galvenais treneris Rikards Grēnborjs pēc 2019. gada pasaules čempionāta pametīs komandu, lai kopā ar ģimeni dotos uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Valstsvienības stūri pārņems Juhans Garpenlevs, kurš šobrīd ir Grēnborja asistents.