Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Toms Andersons

Kāpēc nekur neredz šo spēlētāju starp kandidātiem uz PČ. Šveicē, cik saprotu viss beidzies, atskaitot Ķēniņa un Elvja fināla dueli. Sezonas beigās Toms izmanījās pat aizvadīt 4 spēles NLA. Vai izlasē nebūtu nepieciešams spēlētājs, kurš gadu pabeidzis Šveices augstākajā līgā? Trauma? Konflikts ar Hārtliju, Viesturu?

Atminos, ka iepriekšējos gados vienmēr it kā bijis uz pārbaudes spēlēm, bet ne reizi līdz sastāvam neaizsitās. Vai šī gada modelī, viņam arī vieta neatrastos? Kāds apgaismo lūdzu, ja neesmu kaut ko lasījis par viņu, atskaitot SC komentārus no iepriekšējiem gadiem, ka nevelkot viņš līmeni.

     [+] [-]

, 2018-04-15 19:52, pirms 6 gadiem
Iepriekšējos gados daudz pārbaudīja - pirmajās trīs maiņā tikt nav izredzes, ceturtai maiņai īsti neatbilst. Pa lielam nav ko iespring, nav un diez vai jebkad būs izlases atslēgas spēlētājs.

     [+] [-]

, 2018-04-16 17:19, pirms 6 gadiem
Vispār šogad daudz kas dīvains, Jekimovu, piemēram arī nav paņēmuši lai gan šogad baigi noderētu

     [+] [-]

, 2018-04-16 18:02, pirms 6 gadiem
dafs rakstīja: Vispār šogad daudz kas dīvains, Jekimovu, piemēram arī nav paņēmuši lai gan šogad baigi noderētu
Jekimovs jau spēlēja pie Hārtlija februārī EIHC turnīrā. Ja jau Jekimovs būtu tik ļoti vajadzīgs, gan jau Hārtlijs būtu viņu aicinājis (respektīvi, dotu ziņu LHF, ka vajadzīgs Jekimovs). Reku, Spruktu un Cipuli jau Hārtlijs arī personīgi izvēlējās - tik Sprukts atteica.